banner392

Emekli Baş Komiser Kasım Vural hayatını kaybetti.

Eğricay Köyü doğumlu emekli Baş Komiser Kasım Vural geçirdiği beyin kanaması sonucu Hayatını kaybetti. Kasım Vural’ı son yolculuğunda meslektaşları yalnız bırakmadılar. Merhum doğduğu köye defnedildi

Emekli Baş Komiser Kasım Vural hayatını kaybetti.
Pazartesi günü Pamukova da lokal de arkadaşları ile oturduğu sırada rahatsızlanan ve Pamukova Devlet Hastanesine kaldırılan daha sonra Marmara Hastanesine sevk edilen (66 yaşında) Baş Komiser Vural’ın beyin kanaması geçirdiği tespit edildi. Yapılan müdahalelere rağmen 29 Şubat Çarşamba günü akşam saatlerinde hayatını kaybetti.
 
Sivas ta emekli olduktan Pamukova da yaşamaya başlayan Evli ve dört çocuk babası merhum Baş Komiser Vural doğduğu köy olan Eğriçay da bugün ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazı sonrasında köy mezarlığına defnedildi.
 
Pamukova Kaymakamı Tuncay Dursun, Belediye başkanı Cevat Keser, İl genel meclisi üyeleri Hüseyin Şen, Ali Hıra ve Pamukova Emniyet Müdürü Yüksel Usta ve emniyet çalışanları Emekli Baş Komiseri son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.
 
Pamukova Emniyet mensupları meslektaşlarının tabutuna Türk Bayrağı serdiler. Köy mezarlığına kadar refakat eden Kaymakam, Emniyet Müdürü ve polisler cenaze defnedildikten sonra merhumun yakınlarına baş sağlığı verdiler.
 
Kasım Vural’ın çocukları ve yakınları cenaze töreni boyunca gözyaşlarını tutamadılar. Kendisi gibi emniyet mensubu olan küçük oğlu Antalya Emniyet Müdürlüğünde görevli Coşkun ve büyük oğlu Faruk Vural kız kardeşleri babalarının mezarı üzerinde dualar okudular.
 
Kasım Vural çevresi tarafından sevilen biriydi. Köy muhtarı Erol Bakar baş Komiserin kendi köyünde de sevilen biri olduğunu söyledi.
 
Bizde Pamukovahaber.com olarak merhuma Allahtan rahmet dilerken yakınlarına sabır diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2012, 01:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER