banner392

SAKPRODER ile SAÜ birlikte fayda üretiyorlar

SAKPRODER (Sakarya Profesyoneller Derneği) ile SAÜ Meslek Yüksek Okulu “Uygulamalı Eğitim” için atölyeye hibe tezgahlar ve ekipmanlar bağışı yapılmasını istediler.

SAKPRODER ile SAÜ birlikte fayda üretiyorlar
SAKPRODER Yön. Krl. Bşk. Gökhan Taşdeviren, yönetim kurulundan Metin Çakmak ve Hilmi Şimşek ile MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Yrd. Doç. Dr. Abdullah Uzun, Yüksekokul Sekreteri Süleyman Avcı’nın bir araya gelerek uygulamalı eğitim atölyesine hibe tezgah ve ekipman sağlanması için kolları sıvadılar.

Koç Holding üst kademe yöneticilerinden Başkan Taşdeviren Koç Holding’i bizzat arayarak mevcut atölye imkanlarının genişletilmesi için yardımda bulunmalarını istedi.
 
“ATIL EKİPMANLARINIZI HİBE EDİN ÇAĞRISI”
SAKPRODER Başkanı Gökhan Taşdeviren ve MYO Müdürü Mehmet Sarıbıyık ilimizdeki tüm işletmelere çağrıda bulunarak ellerindeki atıl tezgah ve ekipmanların üniversite için çok değerli olduğunu ve bu ekipmanları mevcut atölyeye hibe etmelerini istediler. Bilindiği üzere mevcut atölyede bulunan tezgahlar ve ekipmanlar ile üniversite öğrencileri uygulamalı eğitim görmekte ve öğrencilerin yetişmesine katkıda bulunulmaktadır.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2011, 20:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER