banner392

MHP İl yönetimi Pamukova ilçe yönetimini ziyaret etti

Sakarya MHP İl Başkanı ve il yönetimi Kurulu üyeleri, Pamukova İlçe yönetimi ve partilileri ziyaret ettiler. İlçe binasında yapılan ziyarette genel seçim konuşuldu.

MHP İl  yönetimi Pamukova ilçe yönetimini ziyaret etti
Toplantıya  Pamukova Belediye Meclis üyeleri yanında partililer de katıldılar.
Toplantıda konuşan İl Başkanı Orhan Ünver Pamukova da son yerel seçimde MHP nin başarılı olduğunu söyledi. Genel seçimde ise hedeflerinin 5 milletvekili olduğunu söyledi.

Ünver konuşmasında şunları söyledi:
“İlçe teşkilatımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Şimdi ise önümüzde genel seçim var, genel seçimde de başarılı bir şekilde çalışarak Sakarya dan 5 milletvekili çıkarmaya kilitlenmeliyiz. Bu sayıya ulaşabilecek gücümüz var. Tek başımıza iktidar olmak istiyoruz. Bunun için hiç eskiye takılmadan dürüst olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz, kimseye yalan söylemeyeceğiz. Dürüst olacağız” dedi.

“Teşkilatlarımızdan isteklerimiz olacak” diyen Ünver isteklerini şöyle sıraladı.
“1.cisi: Geçmişe takılmayacağız. Geçmişte o yapıldı bu yapıldı, O onu dedi bu bunu dedi. Bunların hepsini unutacağız. Genel başkanımızın ifadesiyle Bütün küskünlükleri, dargınlıkları unutacağız. Hepsini bir torbanın içine koyduk ağzını bağladık attık. Kimin kiminle hesabı varsa bu hesaplaşmayı seçimden sonra yapsın. Bunu arzu ediyoruz. Şahısların üzerinde durmayacağız. Önümüz seçim. Milletvekili seçimi yaşayacağız. Ondan önce Alifuatpaşa da belki Türkiye yi ilgilendirecek Belediye Meclis üyeliği seçimlerini göreceğiz. Bildiğiniz gibi belediye meclis seçimi var 13 mart ta. İlk hedefimiz o seçimi almak. İkinci hedefimizde genel seçimde Sakarya dan MHP yi tek başına iktidara taşıyabilecek milletvekili sayısına ulaşabilmek. MHP’nin de tek başına iktidara ulaşabilmesi içinde hesaplarımıza göre Sakarya dan 5 milletvekilinin çıkması gerekiyor. Biz bu 5 milletvekilini çıkarmaya kenetlendik. İlçe teşkilatlarımızın da, ilçe yöneticilerimizin de bu hedefe kilitlenmelerini istiyoruz. Bizim de sizden istediğimiz budur. Dediğimiz gibi hesaplaşmaları, küskünlükleri dargınlıkları seçim sonrasında bir şekilde hallederiz. Bunun üzerinde durmayacağız
 
2.ci: İsteğimizde eski arkadaşlarımıza partimize bir şekilde hizmet etmiş. Milliyetçi Hareket Partisiyle yolları bir şekilde kesişmiş, ilçe teşkilatlarımızda görev yapmış olabilirler, partide üye olabilirler.  Taa 12 Eylül 1980 öncesinde kalmış olabilirler. Bu değerli büyüklerimize arkadaşlarımıza bir şekilde sizler vasıtasıyla ulaşacağız. Bu arkadaşlarımızı partimize davet edeceğiz. Bu arkadaşlar partide olmadan konu eksik kalıyor. Pamukova da dışarıda bu şekilde birçok arkadaşımız var. Onlara mutlaka ulaşıp partimize davet edeceğiz.
 
3.cüsüde: Pamukova seçimlerde başarmıştı. Kadın teşkilatımızı, kadın kollarımızı en üst seviyeye nasıl getiririz? Bunun yollarını arayacağız. Buna kafa yoracağız. Sizden istediğimiz çok fazla bir şey değil. Seçime kadar yapmamız gereken istediğimiz şeyler bunlardır. İl teşkilatı olarak Pamukova’nın emrindeyiz.” dedi.
 
Her türlü eleştiriye açık olduklarını da söyleyen İl Başkanı Orhan Ünver sözlerine şöyle devam etti.
“İl yönetimini il başkanını Milliyetçi Hareket Partisi menfaatleri doğrultusunda eleştirebilirsiniz, fikir söyleyebilirsiniz, Bu iş böyle olursa daha iyi olur diyebilirsiniz, Ama kişilerle alakalı değil, Partiyle alakalı. Ben bütün ilçelerde bunu söylüyorum. Ben akılın akıldan üstün olduğuna inanan bir kardeşinizim. Her şeyi bildiğimiz iddiasında değilim. Her şeyi birlikte yöneteceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi bayrağını Mehmet Erdoğan’dan tertemiz aldık. Daha ileriye nasıl ulaştırırız, nasıl götürürüz onun hesabında olacağız. Bizim bütün derdimiz bu. Genel başkanımızın dediği gibi bu seçim ülkemizin kader seçimi olacak. Eğer aklımız başka yerlere takılı kalırsa biz seçime kilitlenemeyiz. Hedefe iyi kilitlenelim. Bu hayali gerçekleştirmenin peşinde olalım” dedi.
 
Ünver daha sonra ilden gelen yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Sakarya MHP yönetiminin 90 kişi olduğunu söyleyen başkan kendisinin ise 90 artı 1 olduğunu söyledi. İl yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıttılar.
 
İkinci olarak İlçe Başkanı Macit Kocabıyık söz aldı. Kocabıyık İl başkanı ve yönetimine ilçeyi ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve MHP Belediye meclis üyelerini tanıttı, Toplantıya Belediye başkanı dışında MHP Meclis üyeleri hepsi katıldılar.  
Kocabıyık en son olarak Eski başkan Kemalettin Yörük’ünde aralarında olduğunu söyledi. Yörük ayağa kalkarak kendisinin il yönetim kurulu üyesi olduğundan dolayı en son tanıtıldığını esprili şekilde söyledi.
Toplantıda eski ilçe başkanlarından Mesut Uslu da hazır bulundu.
İl ve ilçe yönetimi tanıtımlarından sonra Macit Kocabıyık ta ilçe yönetimi olarak 14 artı 1 olduklarını söyledi.
Daha sonra kurullar basına kapalı toplantı yaptılar.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2011, 03:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
BOSNALI
BOSNALI - 13 yıl Önce

Yorum kodlu arkadaşım bana mhp cevatı değilde cevat mhp yi yalnız bırakmış gibi geldi bana toplantıya çağrılmasına rağmen gitmemiş.

KARAYEL
KARAYEL - 13 yıl Önce

Bu davanın içinden gelen duayenlerin vede yeni yüzlerinde katılmasıyla dahada güçlenmiş gördüğüm mhp teşkilatının Allah yardımcısı olsun.

Pamukova için
Pamukova için - 13 yıl Önce

Evet birlikte olmaları Pamukova için iyi Ama Belediye başkanlarını göremiyorum.Yoksa onu yarı yolda mı bıraktılar? Başka şey düşünmek istemiyorum

samimi
samimi - 13 yıl Önce

akşamki toplantıda mhp yi çok iyi gördüm tek vucut olmuşlar

SIRADAKİ HABER