banner392

Lise kitapları da geldi

Öğrencilere dağıtalmak üzere gönderilen Orta Öğretim kitapları da geldi. Pamukova da ders kitapları öğrencilere öğretmenler tarafından dağıtılıyor. Başbakan ve Milli Eğitim Bakanı da kitapların içinde öğrenci ve velilere mesej gönderdi.

Lise kitapları da geldi
Parasız ders kitapları ilk öğretim kısmına okullar açılmadan gelmişti. Bugün de lise kitapları geldi. Kitaplar dağıtılmak üzere idareciler tarafından teslim alındı. Kitapların içinde birde broşur vardı. Broşürün ilk sayfasında Başbakan öğrencilere hitaben şunları yazdı.
 
Sevgili öğrenciler.
Yeni öğretim yılı vesilesiyle sizleri selamlıyorum. Geleceğe yapılacak en anlamlı yatırım, hiç kuşkusuz eğitime yapılan yatırımdır. İşte bizde bu gerçekten hareket ediyoruz.
Son 8 yılda 150 bin yeni dersliği eğitime kazandırdık. Tüm okullarımızın ve tüm öğrencilerimizin bilgisayarla, internetle, teknolojisinin sağladığı yeni imkanlarla buluşmasını sağladık.
…………….
Sizleri sevgiyleselamlıyor, yeni eğitim-öğretim yılında size ve ailenize, öğretmenlerinize, tüm eğitim camiamıza başarı dileklerimi iletiyorum.
Recep Tayip Erdoğan
Başbakan
 
İkinci sayfada ise Milli Eğitim Bakanı Nimet Cubukcu’nun mesajı şöyle:
Sevgili Öğrenciler,
Hepinize başarılı, mutlu ve verimli bir eğitim öğretim yılı diliyorum.
İçinde bulunduğumuz yüzyılda eğitimin önemi hiç olmadığı kadar artmıştır. Ülkeler arasındaki rekabet bugün, bilgi ve teknoloji üretimine kaymıştır. Ülke olarak kendi ayaklarımızın üzerinde durabilmemiz ve bu yarışa katılabilmemiz için ihtiyaç duyduğumuz en önemli kaynak, en değerli hazine gençlerimizdir.
……………..
Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve eğitim camiasının yeni eğitim-öğretim yılını kutluyor, hepinize sevgilerimi sunuyorum.
Nimet Cubukçu
Milli Eğitim Bakanı
Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2010, 23:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER