banner392

Belediye’den İş Makinesi desteği

Elperek mahallesinde telefon tellerinin kopması, direklerin kırılmasından sonra gazete haberleri üzerine Özeleşmiş telefon hizmetleri görevlileri mahalleye Sakarya’dan arıza ekipi gönderdi. Belediye ise kepçe verdi. Mahalle 6 gün sonra telefona kavuştu.

Belediye’den İş Makinesi desteği
Eleperek mahallesinde tır’ın geçerken kopartığı telefon telleri sonunda yapıldı. 24 Eylül gecesi kırılmış telefon direkleri nihayet yapıldı. 50 dolayında telefon kullanıcısının telefonları günün geç saatlerinde hizmete açıldı.
Sakraya’dan gelen telefon arıza ekibi çarşamba günü sabah erken saatlerde çalışmaya başladı. Dört kişilik ekip yerlerde kopmuş telleri, kırılmış direkleri gürünce şaşırdı. Üç tane direk olay gecesi ortasından kırılmış, teller ise yerlere serilmişti. Gelen ekip kırık direkleri yerinden çıkartıp yerlerine yeni direk dikecekti. Bir günde bitmeyecek el çalışmasına belediye destek verdi.
Başkan Keser’den iş makinası desteği.
Pamukova Belediye başkanı Cevat Keser mahallenin isteği üzerine Elperek mahallesine kepçe gönderdi. Keser. “Aslında bizim görevimiz değil. Özelleştirilmiş telefon işlerinin arıza işi de özel firmaya aittir. Ancak görüyorum ki Elperek mahallesi sakinleri zor durumda telefonları çalışmıyor. Bu çağda iletişimin önemini bilirim. Bir çok vatandaımız askerde oğlundan telefon beklemekte, birçok vatandaşımızda hastasi ile görüşecek, bazılarıda düğün kına işleri için bilgi aktaracak. Sırf bu yüzden belediye olarak destek veriyorum” dedi.
Keser: Pamukova dan bazı hizmet kurumlarının Geyve ve Sakraya’ya taşınmasının doğru olmadığını söyledi.
Telekom un arıza ekibi gece geç saatlere kadar çalışarak Elperek mahallesine telefonları verdiler. Mahalleli belediye ve Telekom Sakarya ekibine teşekür etti.
Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2010, 22:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER