banner392

Sakaryaspor tribün lideri Baba Murat’dan iftar yemeği.

Baba Murat Fevziyespor ve Pamukova’nın gerçek tatangalarına Metin 2 tesislerinde verdiği iftar yemeğine ASKF Başkanı Hüseyin Kama, TFT il temsilcisi Ali Arslan, ASKF yöneticisi Kazım Yılmaz, Saha Kom. Der. Başk, Günay Altuncu, Fevziyespor başkanı İbrahim Keskin, teknik yöneticisi Metin Cömert, Yenikent Semih Yokuşoğlu ve futbolcular katıldılar.

Sakaryaspor tribün lideri Baba Murat’dan iftar yemeği.
Yemekten sonra Fevziyespor’un ve Sakaryaspor’un geleceği hakkında konuşuldu. Baba Murat Yenikent Tatangalar Grup Başkanı Semih Yokuşoğlu’ndan Ersoy Köse ve Birol Sandıkcı’dan açıklamalar yaptılar. Öncelikle Fevziyespor un sahasının yapılması konusunda ASKF başkanı Hüseyin Kama ya ve TFF Temsilcisi Ali Arslan’a baskı yaparak bir an önce sahanın bitirilmesi için ricada bulundu. Bunu ASKF başakanı ile halledemese Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğluyla halledeceğini söyledi.
Murat Ercan (Baba Murat) “Sakaryaspor Tribünlerinde yıllarca emek veren arkadaşlarımız İbrahim Keskin, Fatih Yavuz ve arkadaşlarımızın Fevziyespor ile yakaladıkları başarıyı tebriken böyle bir gece tertip ettik. Hepsine şimdiden 1. Amatör Lig de başarılar diliyorum. Bu arkadaşlarımız yıllarca yanımızda yer aldılar. Bizde onların yanında her zaman yer almaya ve bu tip organizasyonlara devam edeceğiz.”dedi.
 
Başkan İbrahim Keskin ise “Ramazan dolayıyla bir araya geldik. Dostlarımızla birlikte olmaktan son derece mutluyum.” dedi.
 
Tesisleri Aşçı başısı Nazif Yıldırım ile Pişmaniye şekeri Hülya Duman da Fevziyespor’a başarılar dilediler.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2012, 10:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER