banner392

Mekece ve Fevziye bu haftaya da galip girdiler.

Pamukova 2. Amatör gurubunun iki iddialı takımı da bu hafta rakiplerini yendiler. Fevziye ve Mekece nin puanları 23 oldu. Mekece averaj ile lider.

Mekece ve Fevziye bu haftaya da galip girdiler.
Pamukova Sporın sahasında oynayan Fevziye ile Cihadiye, Mekece Hayrettin maçlarında kazanan Mekece ve Fevziye oldu. Fevziye Cihadiye ye 3-1 malup ederken, İkinci maçta Mekece Hayrettin’i 4-1 mağlup etti.
Günün diğer maçı ise İsabalı ile Kemaliye arasında olacaktı. Ancak Kemaliye’nin maça gelmemesi sonucu hükmen mağlup ilan edildi.
7 Takımlı Pamukova 2. Grup maçlarında Şeyhvarmazspor bu haftayı bay geçti.
HAFTANIN MAÇLARI MEKECE VE FEVZİYE YE İLGİ BÜYÜK OLDU.
Pamukova bölgesi 2. Amatör küme’nin iki iddialı takımı Fevzi ve Mekece haftanın maçlarıydı. Pamukova Spor sahasında oynanan iki takımında maçlarına seyirci ilgisi de çok oldu.
İLK MAÇ FEVZİLE İLE CİHADİYE ARASINA OYNANDI.
Saat: 16.00 da başlayan Fevziye ve Cihadiye maçını Sakarya Bölgesi hakemlerinden Orta Hakem: Uğur Garan, Yard, Hakem: Engin Bıçak, Yard. Hakem Yunus Aytekin Atabey yönettiler.
Saha Komiseri ise Sami Bölükbaş
Fevziyespor Sahaya; Kalede; Erhan Dülger (35), Volkan Çakmak (33), Hakan Özkan (22), Fatih Yavuz (99), Oğuz Sert (5), Murat Kapucu (54), Serdar Sarıoğlu (10), Enes Karabaş (20), Oğuz Özmen (7), Ahmet Varol Özen (86), Adem Çelik (77) onbir ile çıkarken,
Cihadiyespor Sahaya; Kalede Mehmet Turan, Ümit Efe, Selman Yalçınkaya, Hakan Yalçınkaya, Emre Bingöl, Kerem Korkmaz, Nurullah Sarı, Feyzullah Atagür, Kenan Atagür, Dündar Tüncer, Necmettin Akdeniz onbiri ile çıktı.
Maçta daha atak oynayan Fevziyespor ilk gölünü 12. Dakikada 20 numara forma ile oynayan Enes Karabaşın ayağından kazandı. Cihadiye nin atakları vardı. Ancak Fevziyesporun kalecisi kaleye kadar gelen ve en az 3 tane uzak şutu etkisiz hale getirdi.
Havanının sıcak olması nedeni ile hakem 25. Dakikada 1 dakikalık su molası verdi. Su molasından kısa bir zaman sonra başlayan maçta Fevziye 32. Dakikada Adem Çelik’in ayağından ikinci golü kazandı.
İkinci devre uzun bir süre karşılıklı ataklarla geçen maçta sonlara yaklaşırken Cihadiye bir gol attı. Orta sahada degaj yapıldıktan sonra Cihadiye kalesi önünde topa atlayan kaleci’nin yaptığı hareket hakem tarafından penaltı olarak değerlendirildi. Penaltı kazanan Fevziye topa vurmak için kalecisini görevlendirdi. FevziyeSpor kalecisi Erhan Dülger penaltı vuruşunu yaptı. İlk vuruş kalecinin elleri arasından geri döndü. Topu iyi takip eden Erhan Dülger bu defa kaleciyi ters köşeye yatırdı ve topu filelerle buluşturdu.
Maçın sonuna kadar başka da göl olmadı.
Maçın sonucu Fevziye Spor 3, Cihadiye Spor 1

MEKECE SPOR HAYRETTİN SPOR MAÇI MEKECE NİN AVARAJINI DAHA İYİLEŞTİRDİ.
Fevziyespor ile göğüs göğse son iki maça giren Mekece Hayrettin Sporla oynadığı maçı 4-1 kazandı.
Pamukova spor sahasında oynanan maçta Mekece Spor daha atak oynayan takım oldu.
Mekece Sahaya; Kalede; Samet, 2- Türker, 3-İlker, 4-Ünal, 5-Resul, 6-Oktay, 7-Ertan, 8-Beytullah (18), 9-Faruk, 10-Ferhat, 11-Semih Can ile çıktı.
Hayrettin Sahaya; Kalede; İsmail, 2-Mehmet, 3-Hakan, 4-Furkan 54, 5-Furkan 71, 6-Furkan, 7-Uğur Avcı, 8-Uğur Gürle, 9-Murat, 10-Emre, 11-Uğur Ulu ile çıktı.
Mekece Spor 35. Dakikada 10 numaralı oyuncusu Ferhat ın ayağından ilk gölünü kazandı. Hayretin Spor Furkan Akın ile cevap verdi. İlk Devre berabere kapanan maçın ikinci yarısında Mekece 3 gol daha atarak maçı 4-1 kazanmasını bildi.
Maçın sonucu Mekece Spor 4 Hayrettin Spor 1. Bu maçtan sonra haftanın lideri Mekece oldu.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2012, 01:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER