banner392

Eskiyayla da çıkan suyu görmek için İstanbul’dan geldiler.

Pamukova Haber.com tarafından duyurulan “Eskiyayla köyünde su çıktı” haberinden sonra sitemizin okuyucularından İstanbul’da müteahhitlik yapan Adil Bilaloğlu haberi okuduktan sonra suyu yerinde görmek için köye geldi ve yerinde suyu inceledi.

Eskiyayla da çıkan suyu görmek için İstanbul’dan geldiler.
Eskiyayla köyü tarihinde bir ilk olan 120 metrelik sondaj sonrası önemli miktarda su çıkması çevrede yaşayanlar ve köyü sevenler tarafından da merak konusu oldu.
İstanbul da yaşayan ve müteahhitlik yapan Adil Bilaloğlu hafta sonu kardeşi Aydın Bilaloğlu ile birlikte köye gelerek suyu yerinde gördü ve soğuk suyunu tadına baktılar.

Adil Bilaloğlu “Haberi okuduktan sonra gerçekten merak ettim ve gelip yerinde görmek istedim” dedi.

Adil Bilaloğlu ile birlikte gelen ve abisi gibi inşaat işleri ve müteahhitlik yapan Aydın Bilaloğlu da suyu yerinde gördükten sonra gerçekten sevindiklerini söyledi. Aydın Bilaloğlu suyun hayat olduğunu suyun olduğu yerde her şeyin olabileceğini söyledi. Yatırım yapan firma ya ve yetkililerine de başarılar dileyen Aydın Bilaloğlu Eskiyayla köyünün doğal güzellikleri açısından bölgenin en güzel köylerinden biri olduğunu söyledi.

“İlk fırsatta köyde yerim var oraya bir yazlık yapmayı düşünüyorum”
dedi.
 
Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2012, 08:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER