banner392

Yerel Kültür Derneği Pamukova’ya şube açıyor.

Sakarya Yerel Kültür Derneği Başkanı Özgür Aygün Pamukova’ya gelerek incelemelerde bulundu. Aygün Pamukova’da Şube açmaya karar verdiklerini söyledi. Kurucu Başkan olarak Yasin Sargın’ı görevlendirdiklerini söyledi.

Yerel Kültür Derneği Pamukova’ya şube açıyor.
Salı Günü Pamukova ya gelen Özgür Aygün ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sakarya da 10 bin üyeleri olduklarını söyleyen Aygün “Pamukova da temsilcilik açmaya karar verdik. Bunun için çalışmalar başlattık. Duruşu ve kişiliği ile Yasin Sarfın kardeşimizi “Pamukova Yerel Kültür Derneğinin Kurucu Başkanı olarak görevlendirdik.” Dedi.

Yasin Sargın ise verilen görevden dolayı mutlu olduklarını söyledi. Pamukova Yerel Kültür Derneğinin kuruluş çalışmaları Yasin Sargın tarafından yürütülecek.
Yasin Sargın Fevziye köyü doğumlu olup Pamukova’nın yetiştirdiği önemli spor adamlarından birisi, Pamukovahaber.com sitesinde spor yazıları yazan Sangın aynı zamanda Sakarya da Bölge hakemi olarak da görev yapıyor.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2012, 11:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yusuf Yılmaz
Yusuf Yılmaz - 12 yıl Önce

Güzel bir olay Sakarya öz kültürünü yaşatmak tüm kendini Sakarya'li hissedenleri bir arada toplamak güzel böylece Sakarya li geleneği ve göreneği unutulmamış olur tebrikler Yasin

Hasan Mert
Hasan Mert - 12 yıl Önce

İste bu kardesim geç bile kaldın senin duruşunu herkes biliyor illaki köstek olmaya çalışanlarda olacak ama senin durusunla adamliginla herkese ders ver Yılma arkandayiz

SIRADAKİ HABER