banner392

Fethiyespor Sakaryaspor maçında kavga çıktı, 3 taraftar yaralandı

Fethiyespor- Sakaryaspor karşılaşmasında iki takımın taraftarları arasında kavga çıktı. Polisin tabancayla havaya ateş açmasıyla yatıştırılan kavgada 3 Sakaryaspor taraftarı yaralandı.

Fethiyespor Sakaryaspor maçında kavga çıktı, 3 taraftar yaralandı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor ile Sakaryaspor bugün saat 13.30'da Fethiye Şehir Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maçın son 20 dakikasında Fethiyesporlu kaleci Oğuzhan'ın kırmızı kart görüp maçtan çıkarılmasının ardından Fethiyespor yönetimi ve taraftarları gergin dakikalar yaşadı. Sakaryaspor’un 1-0 üstünlüğüyle biten maçın ardından birkaç Fethiyesporlu taraftarı hakemlere önce tribünden sözlü saldırıda bulundu, ardından sahaya indi. Taraftarların kavgasına Fethiyesporlu bazı yöneticiler de dahil oldu. Takım taraftarları ve yöneticileriyle polisler arasında arbede yaşandı. Bu sırada başka bir grup Fethiyespor taraftarı da Sakaryaspor'lu taraftarların bulunduğu bölüme geçerek konuk takımın taraftarlarına saldırdı.

Polisin tabancayla havaya ateş açarak durdurmaya çalıştığı olayda birçok taraftar biber gazından etkilenirken, 3 Sakaryasporlu taraftar ise yaralandı. Yaralı taraftarlar stadyum dışındaki ambulansa alınarak tedavi edildi.

Kavganın yatışmasının ardından Sakaryaspor taraftarları bir süre tribünden çıkartılmazken, Fethiyespor taraftarları ise 1 saate yakın dışarıda bekledi. Dışarıdaki Fethiyeli taraftarlar, Sakaryalı taraftarların otobüslerinin pencerelerini de taşlayarak kırdı.

Yaklaşık 1,5 saat tribünde bekletilen Sakaryaspor taraftarları, polislerin koruması altında penceresine naylon bir örtü çekilen otobüse bindirilerek Fethiye’den ayrıldı.

Maçta olayları kınayan Pamukova Sakaryaspor Severler Derneği Başkanı Barış Şen maçta yaralananlara geçmiş olsun temennisinde bulundular.

İŞTE O AÇIKLAMA

“Bugün Muğla Fethiye ilçesinde Fethiyespor takımı ile Sakaryaspor arasında oynanan maçta 3 taraftarımız yaralanmıştır. Sporun centilmenlik olması gerekirken, Maçın 20. Dakikalarında 1-0 yenilen Fethiyespor takımı yöneticisi sahayı inerek hakemlerle tartışmış ve maçta olayların çıkmasının fitili ateşlenmiştir. Bizler Pamukova Sakaryaspor Severler Derneği olarak olayı duyduktan sonra üzüldük. Bu vesile ile yaralı arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunarken, Sakaryasporumuzun galibiyetini de de kutluyoruz.”

Pamukova Sakaryaspor Severler Derneği Başkanı

Barış Şen 

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2018, 22:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER