banner392

Cameroon'un (Kamerun) Cumhuriyetinde kolera salgını.

Afrika ülkesi olan Camerun da kolera salgını olduğunu bildiren Cemil Yener. “Akşam saatlerinde televizyon haberlerinde 700 kişinin hastanelere sevke edildiğini dinledik. Gemiden limana çıkmıyoruz.” Dedi.

Cameroon'un (Kamerun)  Cumhuriyetinde kolera salgını.
Malta bandıralı petrol tankerinde Afrika ülkelerine petrol taşıyan geminin personelinden olan Pamukova doğumlu Cemil Yener. İki saat önce öyle bir haber geçti ki bizde okuyucularımızla paylaşıyoruz.

“Yaklaşık bir aydır gemideyiz. Afrika ülkelerine petrol taşıyoruz. Malta bandıralı petrol tankeri ile Cameroon limne limanına demir attığımızda televizyonlardan ülkede kolera yüzünden 70 kişinin hastanelere kaldırıldığını dinledik. Kolera korkusu ile gemiden karaya çıkmaya çekiniyoruz. Petrolumuz boşaltılır boşaltılmaz limandan ayrılacağız. Uzak ülkelerde Pamukova ile ilgili haberleri pamukovahaber.com sitesinden okuyoruz. Gemide 17 personel var. Gemi kaptanımız litvanya lı Izmailov oda şu an pamukovaheber sitesini benimle birlikte takip ediyor.”diyen.

Cemil Yener: uzun yıllardan beri gemilerde uzak ülkelerde çalışıyor. Yıllar önce Pamukova’dan ayrılıp İstanbul a yerleşen ancak zaman buldukça Pamukova ya gelen Cemil Yener ayrıca Pamukova ya selam ve saygılarımı iletin” dedi.
İki saat önce gemiden görüntüler geçen Yener Cameroon da hava sıcaklığının 40 derecinin üzerinde olduğunu da belirtti.

Bizde Türkiye den kendisine ve gemi personeline selam ve sevgilerimizi sunuyoruz.

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2011, 00:42

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER