banner392

ÇARŞI Geyve boğazında talana karşı geldi.

Geyve boğazında yapılan talanlara karşı çıkan Beşiktaş'ın ateşli taraftar grubu ÇARŞI bugün otobüslerle Geyve Akıncılar köyüne gelerek bölgede yapılan ağaç ve doğa katliamına tepki gösterdiler.

ÇARŞI Geyve boğazında talana karşı geldi.

Geyve Akıncılar köyü yakınında bir taş ocağında taş çıkarmak için aylar önce patlatılan dinamitler sonucu dağın çökmesi ve altında Pamukovalı dinamit ateşleyicinin kalarak hayatını kaybetmesinden neden olmuştu. Geyve Boğazındaki Taş Ocaklarınin gündeme gelmesindan sonra bölgeyi yerinde göremek içini gelen ÇARŞI grubu bölgede incelemelerde bulundu.

“Gül Yağmuru Altında Sefa Sürenlerden Değil, Taş Yağmuru Altında Cefa Çekenlerdeniz” diye slogan atan gruba Akıncılar köylüleri de katıldılar.

Geyve Boğazı Akıncı Vadisini Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Kamuran Tan’ın daveti üzerine 2 otobüs ve çok sayıda özel araçları ile  Akıncı Köyü Vadisine gelen grup köylülerinin misafirperverliği ile karşılandılar.  Köylüler tenekede  tavuk kızartması, yöresel köfte, köy ekmeği ve çay ikramında bulundular. Beşiktaş Spor Kulubünün ateşli taraftar topluluğu ”Çarşı” Geyve Boğazı Beşiktaş Şelalelerin korunması gerektiği konusunda söyleşilerde bulunup röportajlar yaptıktan sonra Akıncı köyünden ayrıldılar. 



Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2014, 23:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER