banner392

Cevat Keser için havayı fişekler atıldı.

AK Parti nin kesinleşmemiş bazı belediye başkan adaylarının açıklandığı şeklinde bazı internet sitelerinde haberlar yayınlanmasından sonra Pamukova Belediyesi önünde de havayi fişekler atıldı.

Cevat Keser için havayı fişekler atıldı.

 Ak Partinin Pamukova adayları arasında olan Cevat Keser inde internet sitelerinde adı geçmesi üzerine onu sevenler tarafından belediye önünden atılmış olan Havayi fişekler ise Cevat Keser in kesin adaylığı açıklanmış olduğu anlaşıldı.

Bir süre sonra yine Sakarya internet sitelerine açıklama yapan Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz açıklaması düştü.

Ali İhsan Yavuz kendilerine tebliğ edilmiş bir liste olmadığı yönünde açıklama yaptı. Ak Parti Pamukova ilçe başkanı Gürsel Işık ise kendilerine gelen bir tebliğ bulunmadığını söyledi.

Pamukovahaber olarak haberin doğruluğunu teyit için Cevat Keser ile yaptığımız telefon görüşmesinde ise yine internet sitelerinde çıkan haberler kaynak gösterildi.

Keser:  “Yedi ay önce Sayın Başbakan zaten benim elimi kaldırarak başkan adayı olduğumu söyledi. Bugünde bazı internet siteleri adaylığı kesinleşen başkan adayları ile ilgili son dakika haberleri yayınladılar.”dedi.

Kendilerine resmen tebliğ edilip edilmediği, ve Havayi fişeklerin belediyeden atılarak neyi anlattıklarını sorduğumuzda ise Başkan şunları söyledi.

“Benim adaylığım konusunda bir şüphem yok. Ancak haberi aldığım kaynak bende kalsın. Ama internet siteleri zaten benim Pamukova adayı olduğumu yazdılar. Havayi fişekler ise beni seven vatandaşlarımın heyecan ve sevgi gösterileridir.”dedi.

Son dakika gelişmesi ise Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu’nun basına yaptığı açıklama oldu. Uncuoğlu kendilerine gelen bir liste olmadığını söyledi.

AK Partinin kalan belediye başkan adaylıkları için geri sayım devam ediyor. 
Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2014, 02:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
hadi yaaaaaaaa
hadi yaaaaaaaa - 10 yıl Önce

klasik cevat keser oyunu yakışır kendine her daim kendini ön plana çıkarmasını biliyor helal olsun ama kendi kendine kutlama yapana nederlermiş bunuda siz blin bakalım....? dogru cevap :) deli̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇i̇

adsız
adsız - 10 yıl Önce

cevatın pacaları tutustu gövde gösterisi yapıyo.bu secimde arkasına baka baka evinin yolunu tutacak.diğer adaylara attığı camurlarla bir yere varamayacağını anladı.cesareti varsa dürüst siyaset yapsın.ama dürüstlük kim cevat başkan kim demi

vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

cvat aday gösterildi diye vatanadaş belediyenin çatısına mı çıkmış havayi fişek atmaya? komik yaa:)

SIRADAKİ HABER