banner392

Pamukova ziyaretini ilk MHP nin başkan adayı Orhan Ünver yaptı.

Yerel seçimlere hazır olan MHP nin Sakarya büyük şehir başkan adayı Orhan Ünver diğer adaylardan önce bugün Pamukova ya gelen ilk başkan adayı oldu.

Pamukova ziyaretini ilk MHP nin başkan adayı Orhan Ünver yaptı.

 Sakarya büyük şehir başkan adayı ile il yöneticileri ve birlikte diğer ilçelerin başkan adayları, kadın kolları yöneticilerini ilçe binasında karşılayan Pamukova ilçe başkanı Orhan Sezer ve ilçe yöneticileri, Pamukova Belediye başkan adayı emekli albay Abdullah Bolal ve partililer karşıladılar.

Parti ilçe binasında görüşmeler yapan Orhan Ünver Pamukova dan ümitli olduğunu söyledi.

Partililerle yaptığı sohbet sırasında konuşan Ünver “Vatandaşın bizlere bir tevecühü var. İnsanların şu son olaylardan dolayı kafası karışmış. İnsanlar eskiden oy vermeyeceğiz akp ye ama kim var diye soruyorlardı. Şimdi rahatlıkla biz varız diyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi var. Vatandaşa da biz varız dediğimiz zaman bize ilgi gösteriyorlar. Bizi dikkate alıyorlar. Hakkaten Milliyetçi Hareket Partisine bir özlem var. Bu özlemi İnşallah 30 Martta sonuca, zafere ulaştırmak arzusundayız. Ben bu ışığı tüm partili arkadaşlarımda görüyorum. Bizde kararlıyız. Sadece Pamukova değil bugüne kadar 8 ilçe gezdik tamamında büyük bir coşku var. İktidara hazırlanan bir büyük partinin havası var şu an Milliyetçi Hareket Partisinde. Bunu Adalet ve Kalkınma Partisi gördüğü için adaylarını açıklamakta baya bir zorlanıyorlar. Bizim adaylarımıza göre ilçelerde, büyükşehirde şekil aldırmaya çalışıyorlar. Ama bir türlüde doğru adayı oturtamıyorlar. Bütün bunun sıkıntısını yaşıyorlar. Orada da bizim arkadaşlarımız var. Dostlarımız var. Onlardan bize gelen istihbaratlarda intibalar bu şekilde. Gerçekten zorlanıyorlar. Kimi aday gösterirsek MHP ile yarışabilir diye çalışıyorlar. O manada bu seçimlerde başarılı olacağız. Zafer yakın. Buna inanıyoruz. İman ediyoruz.” dedi.  

Pamukova ilçe yöneticileri ilçe binasında ilden gelen misafirlerine çay ve pasta ikramında bulundular. Çaydan sonra Pamukova esnafını gezen Orhan Ünver, il yöneticileri, kadın kolları görevlileri ve ilçe yöneticileri Pamukova Belediye başkan adayı Abdullah Bolal ile birlikte çarşı esnafını gezip onların sorunlarını dinlediler ve MHP ye 30 Mart yeril seçiminde destek istediler. 



Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2014, 23:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER