banner392

Avcılar yemekte buluştu

Pamukova Avcılar ve Atıcılar kulübü başkanı Temer Şen avcılara yemek verdi. Oruçlu köyü “Köy konağındaki” akşam yemeğine Pamukovalı avcılar ve Osmaneli’li Avcılar Kulübü üyeleri de katıldılar.

Avcılar yemekte buluştu
Akşam yemeğinde self servis olarak verilen tas kebap, pilav ve Kemalpaşa tatlısı vardı. Özellikle tas kebap avcılar tarafından tam not aldı.
Akşam yemeğinden sonra köy kahvesinde çaylar içildi, sohbet edildi. Her hafta bir yerde yapılan atışlar avcıların av sohbeti konusu oldu. Değişik yerlerde yapılan atışlar sonunda yapılan atış poligonları da getirilmişti. Atış poligonlarında yapılan vuruş bölgelerindeki çizgilerin hedefteki yerleri ve kurallar tartışıldı.
Oruçlu köyü muhtarı Ali Çanak ve ihtiyar heyeti genç üyesi Şeref Parla avcıların köylerinde yemekte buluşmalarınden dolayı onur duydukların söylediler.
Pamukova Avcılar Atıcılar Kulübü başkanı Temer Şen: Dernek tüzükleri gereği bu tür etkinlik yaparak üyelerini birlik ve beraberlik içinde tutmak ve kaynaştırmak istediklerini söyledi.
Şen:
“Pamukova Avcılar kulübünün içinde olupta avına giden, eylencesine katılan her türlü bizlerle birlikte olan arkadaşlarımızıda bir araya getirip yemek vermek istedik. Osmaneli kulübünden arkadaşlarımızda yemeğimize katıldılar, onlarıda davet ettik. Amacımız toplumsal kaynaşmadır. Tüzüğümüz gereği bu tür etkinlikleri yapmak durumundayız. Bu akşamda gösterilen ilgiden memnun olduk. Gerekli katılım ve ilgi büyük oldu. Bundan sanrada bu tür etkinliklere devam edeceğiz.” Dedi.
Avcılar daha sonra Oruçlu köyünden ayrıldılar.


Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2011, 00:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
murat akbal
murat akbal - 13 yıl Önce

maksat pamukovalı olmak degil pamukovayı temsil etmektir

avcı
avcı - 13 yıl Önce

Sayın başkan neden pamukovalı avcıların çoğu yok neden böyle bir toplantıyı oruçluda yapıyorsun sonuçta sen pamukova avc kulüp başkanısın.

ahmet tokaç
ahmet tokaç - 13 yıl Önce

BÖYLE BİR ETKİNLİKTEN DOLAYI SN TAMER BAŞKAN VE EKİBİNİ KUTLARIM. BAŞKANIM YALNIZ YAŞAR METİNİN YANINA BENİDE ÇAĞIRSAYDIN İYİ ATICILIK YAPARDIK SAYGILAR....

SIRADAKİ HABER