banner392

Esnaf başkanı Ak Partililerden ne istedi?

Pamukova ya gelen Ak Parti milletvekili adaylarından Esnaf Odası başkanı Sabri Günay Geyve ye götürülen Sedaş’ı geri istedi. Günay “Esnaf bankalardan şikayetci, Jandarma köylerden gelenleri engelliyor. Pamukovaya trafik cezaları yağdırıyorlar” bunları çözün.” Dedi.

Esnaf başkanı Ak Partililerden ne istedi?
Esnaf Odasını ziyeret eden Ak Parti Milletvekili adaylarını makamında karşılayan Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Sabri günay torba yasayı övdü.
Günay:
“Torba yasada esnafla ilgili olumlu düzenlemeler oldu. Esnafımızın bağkura olan borçları yeniden yapılandırıldı. Vergi borçlarının bir kısımının faizleri afedildi bu düzenlemeler için hükümete teyekkür ediyoruz. Ancak esnafımız bankalardan şikayetçi, Gecikmiş kredi borçlarını ödemek için bankalara giden esnaflarımıza zorluk çıkarılıyor.” dedi.
 
“Pamukova’da köylerden gelen vatandaşları jandarma sürekli durdurup kontlor ediyor. Pamukova ya gelmek istemeyen köylülerimiz esnaf için bir kayıp bu konunun olumlu hale getirilmesi lazım. Emniyet trafik ise ilçede ceza yağdırıyor. Esnaf arkadaşlarımız odaya bu konuları şikayet ediyorlar” diyen Günay’a:
 
Ayhan Sefer Üstün:
“Merak etmeyin Jandarma Trafik kontrolleri konusunda Mecliste görüşümüz var. Jandarma trafik denetimlerini kaldırmayı jandarmayı da asayiş konularına kaydırmayı düşünüyoruz. Bizlere de jandarmanın tarfik kontrollerinde sert davranışları olduğu konusunda bilgiler geliyor. Merak etmeyin bu konu hükümet olarak gündemimizde var” dedi.
 
Sedaş ın Pamukova’dan Geyve’ye götürelmesini de eleştiren başkan Sabri Günay:

 
-SEDAŞ’IN GEYVE’YE GÖTÜRÜLMESİ ŞİKAYET KONUSU-
Pamukova da Sedaş (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş) nin şubesi Geyve ye götürüldü. Yeni işyeri açan esnafımız abonelik için Geyve’ye gitmek zorunda kalıyor. Her türlü elektriki iylemleri için Geyve ye gitmenin iş kaybımıza neden olduğu şikayet konusu oluyor. Üç gün elektrik borcunu edemede geçikmiş esnafımızın elektrikleri kesiliyor. Bir an önce Pamukova’ya Sedaş şube müdürlüğünün açılmasını istiyoruz.
 
-HAL KONTLOR NOKTASINDAN ŞİKAYETLER VAR-
Doğançay boğazında kurulmuş olan Hal Kontrol noktası bölgemize zarar veriyor. Kontrol noktası yüzünden Pamukova’ya küçük pazarcılar gelmiyor. Pamukova, Geyve Osmaneli’li üreticiler birkaç tane halcinin tekeline terk edilmiş durumda. Buda üreticimize zarar veriyor.
 
-TÜRKİYE’DE SAĞLIK İLERLERKEN PAMUKOVA’DA GERİLİYOR-
Türkiye de sağlık ilerlerken Pamukova da sağlık gittikçe geriliyor. Devlet hastanesinde bir çocuk doktoru bile yok. Anastezi uzmanı yok o yüzden ameliyatlar yapılamıyor.” Dedi.
Şaban Dişli Sedaş ın yeni bir uygulama olduğunu söyledi.
 
Dişli:
“Sedaş uygulaması daha yeni bir uygulama. Bu uygulamada aksaklıklar olabalir. Rayına oturana kadar sorunlar yaşayabiliriz. Ancak yine de bu konu ile ilgileneceğiz” dedi.
 
Birbuçuk saate yakın Esnaf Odasında kalan Ak Partili Milletvekili adayları Pamukova çarşı esnafınıda gezdikten sonra Pamukova’dan ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2011, 00:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Gerçek Pamukovalı
Gerçek Pamukovalı - 13 yıl Önce

Parti mefhumu gözetmeksizin ,insanın dogdugu ,ve yaşadıgı yeri kollayıp gözetmesi kadar güzel bir şey yok.Birileri gelir ve gider şimdi seçim zamanı gelen iktidar partisinin adamlarımı söyliyecen haykırıcan suratlarına ilçede yaşanan olumsuzlukları.Bunu söyleyen kim olmuş sabri GÜNAY ,Bu ilçede hiçmi adam yok avazı çıktığı kadar bagaracak önlerini kesip ,sedaşı niye götürüyorsunuz ,hal noktalarında niye esnafı inim,inim ağlatıyorsunuz,niye bu ilçeye trafik cezalarını yağdırıyorsunuz.Niye niye herkes sus pus olmuş aman birileri derdmi söylesin ,bana dokunmayan yılan bin yaşasın muhabbeti olmaz kardeşim böyle haykırıcan gerekirse işi yazıya dökecen sorunu ilgili mercilere iletecen.Birazcık içinde pamukova sevgisi olanlara duyurulur.SABRİ GÜNAYada bu tür olumsuzlukları aktardığı için TEBRİKLER.

gazzeli
gazzeli - 13 yıl Önce

çok kıymetli kardeşlerim senin alınterin, memleketinin özkaynakları hortumlarla rantiyecilerin havuzlarına akıtılıyor yoksa bizim ülkemiz dünyanın en zengin ülkesi ah bu ülkeyi idare eden insanlarda birazcık allah korkusu olsa samimi söylüyorum para koyacak yer bulamayız televizyonlarda söylenen yaldızlı sözlere aldanma aslına dön el ele verelim yaşanabilir bir türkiye, yeniden büyük bir türkiye, yeni bir dünyayı hep birlikde kuralım,

gazzeli
gazzeli - 13 yıl Önce

bak önüne sandık geliyor bunlara en güzel cevap yeri senin bin yıllık şanlı tarihin var ya aslına döneceksin sen ve tüm insanlık kurtulacak ya da çanakkalede dedeni şehit edenlerin peşinden koşanlara oy vererek tüm insanlığıı kan, gözyaşına, zulme boğacaksın uyan ne olur lütfen uyan biz hepimiz islam kardeşiyiz bu işbirlikçilerden hayır gelmez aslına dön

gazzeli
gazzeli - 13 yıl Önce

biran evvel narkozdan uyan yoksa bu kurumlar gitmesi birşey değil yaşadın şehit kanlarıile sulanmış dünyanın engüzel ülkesi elden gidiyor gimeklede kalmıyor torunlarimizin üzerine gazzede olduğu gibi allah muhafaza fosfor bombaları yağacak ne anlatiyorum duyuyormusun hikaye anlatmıyorum inanmıyorsan hemen yanıbaşındaki komşu ülkelerine bak

SIRADAKİ HABER