banner392

Yeniden Refah Pamukova da Yerel Seçim çalışmalarına başladı.

Başkan Abdulkadir İpekçioğlu ve yönetimi ile birlikte Pamukovahaber Canlı Yayınına katıldılar.

Yeniden Refah Pamukova da Yerel Seçim çalışmalarına başladı.

İpekçioğlu Seçim Stratejilerini ve kazandıkları taktirde yapacakları hizmetleri anlattı.

İlçe Başkanı İpekçioğlu Pamukova’nın imarından Turizmine, Eğitiminden Sağlık hizmetlerine kadar hepsini gündem yaptı.

CUMHURİYET MAHALLESİ İMARA AÇILMALI

Pamukova’da imar konusunda “Cumhuriyet Mahallesinin bir an önce imara açılması gerekiyor. Allah nasip ederse biz gelince İnşallah düzelteceğiz” dedi.

Elperek ve Yenice Mahallede ise imar konusunda eksikler var. Bu mahallerede de nizamda adaletli olmak lazım. Bazı yerlere 3 kat, bazı yerlere 4 kat imar izni vermişler. Eğer biz Yeniden Refah Partisi olarak gelirsek adalet ne ise onu yapacağız. Bir yere 3 kat verip de diğere 4 kat vermeyeceğiz. Kural neyse onu yapacağız.

PAMUKOVAMIZDA ÜNİVERSİTE YOK

Eğitim konusunda eksiklerimiz çok. Neden Pamukova Yüksek Okulunda az sayıda öğrenci var. Daha çok olması için Yüksek Okulu daha geliştirmeli bölümleri artırmalıyız.

ASKERLİK ŞUBEMİZ YOK.

Askerlik Şubemizi buradan kaldırıp Geyve ye götürmüşler. Bunu biz geri getirmeye çalışacağız. Ve Askerlik Şubemizi geri getireceğiz.

CANLI YAYIN FACEBOOK ÜZERİNDEN

 

HASTANEMİZDE EKSİKLER VAR.

Pamukova’mıza bir büyük hastane gerekiyor. Bunun için Kortepe denen yere Donanımlı bir Hastaneye ihtiyacımız var. Biz gelince ilçemize güzel bir hastane kurulması için çalışacağız.

PAMUKOVA HAVA ALANINI GELİŞTİRMELİYİZ

Pamukova da bir küçük hava alanımız var. Bunu bir daha büyük hale getirmeli ve geliştirmeliyiz. İlçemizde kesme çiçekçilik yapılıyor bu yetiştirdiğimiz çiçeklerimizi hızı bir şekilde tüketicileri ulaştırabilecek uçaklarımız olabilir bunun için Pamukova Hava Alanı kullanabiliriz.

CANLI  YAYIN YOUTUBE ÜZERİNDEN 

PAMUKOVA MEYVE SEBZE DİYARI MI?

Evet Pamukova Meyve ve Sebze diyarı. Diyen Başkan: “Pamukova Çok güzel bir yerde. Karayolu, Demiryolu, Hava Yolu olan şanslı bir ilçe. Çok güzel bir Turizm ilçemiz olabilmesi için ormanlarımız, piknik alanlarımız var. Bunları güzel şekilde değerlendirebilmemiz için çalışacağız.

Pamukova da doğru dürüst bir Sebze ve meyve halimiz yok. Belediyemizin bünyesi altında güzel bir hal yapılmalı, çiftçilerimiz ürünlerini buraya getirip pazarlamalılar.

Çiftçilerimiz mallarını İstanbul’a götürüyorlar oradan paralarını alamıyorlar. Çiftçilerimiz mağdur oluyorlar. İlçemizde güzel bir hal olursa çiftçilerimizi kurtarabiliriz.

Abdulkadir İpekçioğlu

Pamukova Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2023, 15:19

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER