banner392

Vatandaşlar validen neler istediler. Vali ne dedi...?

Vatandaşların sorunlarını dinleyen validen vatandaşlar neler istediler? Cihadiye köyünde valinin arabasını durduran koy kadınları ne istediler? DP Parti İlçe başkanı Ahmet Bilaloğlu ilçeden Geyve ye taşınan kurumlar, trafik denetleme istasyonu, Sedaş, telekom gibi kurumların neden Pamukova dankaldırıldığını sordu. Vali ne dedi?

Vatandaşlar validen neler istediler. Vali ne dedi...?
Pamukova Devlet Hastanesi hakkında Sadet Partisi ilçe yönetim kurulu üyesi Ahmet Şen in sözlerine karşı vali ne cevap verdi?
 
Cihadiye köyünde yıllar önce yapılan tapu çalışmalarından dolayı haksızlıklar yaşandığını söyleyen vatandaşa vali ne dedi?
 
Hızlı Tren yolu çalışmaları sırasında Özbek köyü ne verilen üst geçit için Özbek köyünden nasıl bir şikayet geldi?
 
Sık sık haberlere konu olan Havalanı nın Tarım İşletmeleri tarafından kiralanmış ve üretim yapılan yer olduğunu biliyor muydunuz? Havalanının ne gibi stratejik bir konuma sahip olduğunu valinin ekteki videodaki konuşmalarından öğrenebilirsiniz.
 
Özbek köyünde yaşlıca bir vatandaşın masasına kadar gidip hal hatır soran valiye vatandaş ne dedi? Özbek köyünden Türkiye ye pazarlanan Gelebera çiçeklerini gören vali neler söyledi?
 
Devletin resmen kapattığı Çardak Köy köprüsünde yasağı köylüler nasıl deldiler. Taşlarla kapatılmış köprüyü nasıl açtılar. Köprüye kadar giden valiyi kaymakam uyardı “Burda fiili bir durum söz konusu” dedi. Belediye başkanı Cevat Keser köylüleri nasıl savundu. Köprünün yıpranmasına neden olan kum ocaklarını gösteren il gelen meclisi üyesi Hüseyin Şen ne dedi?


 
Fevziye de Elektrik kesintileri yaşandığını söyleyen bir vatandaşa vali ne dedi?
 
Pamukova Mekece köyünde önemli bir yatırım olan Süt ve Et Üretim Çiftliği sahibi üretimde neden küçülmeye gittiklerini söyledi?
 
Mekece köyü ile Bilecik sınırları arasında Sakarya Nehri üzerine kurulu bulunan Hidro Elektrik Santralinin Pamukova ya yetecek kadar elektrik üretebildiğini, tam kapasite çalıştıkları zaman 10 Mgb elektrik üretimi yapabildiklerini biliyor muydunuz?.
 
Karel firmasının yetkilisi Türkiye nin en uç köşesine bile elektrit nasıl verdiklerini anlatıyor. Devlete elktrik satan santral, eğer Kars’tan bile müşteri olursa ona elekrit verebiliyor. Bu nasıl oluyor? Türkiye nin en uç noktasındaki bir işletme eğer Karel den enerj almak isterse onunla anlaşma yapılıyor, Santral Mekece’deki en yakın Tedaş hatlarına abonesinin harcadığı kadar eneji verip onu devletten tahsil ediyor.


 
VALİ KÖYLERİ GEZDİ. GERİYE KÖYLÜLERİN İSTEK VE VALİNİN SÖZLERİ KALDI. (İzlemek için alttaki videoyu izle)
Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2013, 14:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER