banner392

Validen Pamukova’ya Sürpriz Ziyaret.

Bugün Pamukova’ya Sürpriz bir ziyarette bulunan Vali Oktay Kaldırım’ın ziyaretleri sonrası Ziyareti Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

Validen Pamukova’ya Sürpriz Ziyaret.

Valilik resmi sitesinden yapılan paylaşımları Pamukova Belediyesi de Facebok sayfasında hem valilik sitesindeki paylaşımları hemde belediye ye yapılan ziyaret paylaşımını paylaştı.

VALİLİK RESMİ SAYFASI ÜZERİNDEN YAPILAN PAYLAŞIMLAR ŞÖYLE

1-Bir dizi ziyaret ve temaslar gerçekleştirmek üzere Pamukova ilçesine giden Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım, İlçe Kaymakamı Cemal Demiryürek’i ziyaret ederek ilçedeki genel durum hakkında bilgi aldı.

2-Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım, Pamukova ilçemizde esnaf ziyareti yaparak esnaflara hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu, vatandaşlarımızla bir süre hasbihal ederek salgınla mücadelede tedbirlere uymanın önemini hatırlattı.

3-Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım, Pamukova ilçesinde tadilat çalışmaları devam eden Gölpark Belediye Sosyal Tesislerini gezerek bu alanda düşünülen yeni proje hakkında bilgi aldı.

4-Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım, Pamukova ilçesinde yapımında sona gelinen Yeni İlçe Devlet Hastanesi hizmet binasınıda incelemelerde bulundu, mevcut durum hakkında bilgiler aldı.

5-Valimiz Sayın Çetin Oktay Kaldırım, Pamukova ilçesindeki eski tren istasyonu yanında yapımı planlanan Kapalı Pazar Yeri ve Spor Kompleksi alanında incelemelerde bulunarak, çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler aldı.

PAMUKOVA BELEDİYE BAŞKANI'NIN KENDİ PAYLAŞIMI DA ŞÖYLE

Pamukova Kaymakamı Cemal Demiryürek ve Belediye Başkanı Güven Övün ile birlikte Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyesi ve Pamukova Belediyesi işbirliğinde restore edilerek hizmete açılan Karaca Ahmed Sultan Türbe ve Camiinde incelemelerde bulundu.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER