banner392

Pamukova Sporu Çarka Samiye Kim sattı.

1988 Yılında kurulan Pamukova Sporu 6 bin liraya Çarka Samiye satmışlar. Olay Pamukovahaber.com un CANLI YAYIN KONUĞU olan takımın Hocalarından Özcan Sevinç'in sorulan soru üzerine söylemesi ile ortaya çıktı.

Pamukova Sporu Çarka Samiye Kim sattı.

Pamukovahaber tarafından yapılan bugünkü Canlı Yayında konuşan Özcan Hoca Pamukovasporun satılmasını ayıpladı.

ÖZCAN SEVİNÇ

Pamukova Spor da ben top oynadım. Valilik kupasını kalıdırdım. Beni canlı yayına çağırdılar. Benim Çarka Samiyi de top oynadığımı yazdığı için bana sordular. Ben öğrendimki Pamukova Sporu Satmışlar. Ben o kadar Pamukova ya hizmet ettiğim halde adım artık Çarka Samiye diye bir takımda onadığım yazıyordu. Takimi meğer satmışlar. “Çok büyük ayıp bu”.dedi.

İŞTE CANLI YAYIN KONUŞULANLAR

Özcan Sevinç “ Bizim herhangi bir saklı gizlimiz yok. Biz neyse o.

Bakın ben olayı anyatayım:  “Pamukova da iki tane spor vardı. Akhisarı Mekece Spor aldı. Birde Pamukova Gençler Gücü vardı. Pamukova gücünü çalıştıran arkadaşlar “Pamukova gücünü çalıştıracağız falan” dediler. Birleştirme olayı yok. Pamukova Sporu aldılar.  Sonra 6 milyona Çarka Samiye ye sattılar.

Niye Çarka Samiyeye satyorsun ki. Burada Cihadiye var. Cihadiyeli çocuklar istediler vermediler. Pamukovaspor Pamukova da kalsaydı. Niye Çarka Samiye satıyorsun kalsaydı ya Pamukova da. Çok cüzi bir miktara satıldı. Günah o parayı bizde verdirdik burada. Pamukovasporu niye satıyorsunuz. Bu takımı sinemacılar bilmem ne kurmuş. Ondan sonra bizim Alpay abiler, Mustafa abiler, Halil abiler. İşte bunun satıldığını duyan Halil ağabeylerin bile buna karşı çıkmamalarına kızıyorum. Pamukovasporu niye satıyorsunuz dursun. Kalsın Pamukovaspor. 2. Amatör kümede kalsın kulübü. Satmayın. Yazık, Günah. Bu takım ilçenin takımı bu takım. Ama Pamukova Gençler Güçü sonradan kurulan bir takım. O takımda Alpay Abi oynamamış Mustafalar oynamamamış. Alpay abiler valilik kupasını kaldırmış. Şimdi nerde benim Valilik Kupası. Pamukovaspor diye bir olay yok. Ben ona itiraz ediyorum. Ben hatta bu olayla ilgili Cevat Keser’e bile telefon ettim kızdım. Bunu kim yaptıysa ….  dedim telefonu kapattım. Beni sonra aradı, aradı ben açmadım. Ben muhatap olmam siz ilcenin namusunu sattınız. Kulüp namustur. Namustur kulüp. Satılırmı. Takım dursun burada. Gene Gençlerbirliğini çıkarın ama Pamukovaspor dursun. Pamukovaspor kulubü bu. Bu kulüpte herkes top aynadı. Bu takımda herkes top oynadı. Ama Gençlerbirlğinde kimse oynamadı. Ben ona kızıyorum.

Birde ilçedeki topla uğraşanlara kızıyorum. Nasıl bu takımı sattırırsınız. Pamukovaspor satılırmı bu ilçenin gururu. Dursun ister ikinci amatör kümede olsun. Satmayın. 6 lira gibi bir paraya satırlır mı? dedi.

ÖZCAN HOCANIN CANLI YAYININA BÜYÜK İLGİ OLDU

Özcan Sevinç hocanın programına çok uzaklardan da katılanlar oldu. Daha çok yorumlarla Canlı Yayın programımıza tebrik ettiler. Başarılar dilediler. Yorumlar yazdılar. Özcan Hoca yorumlara tek tek cevap verdi. Yapılan bir kısım yorumları sayfamızda yayınlıyoruz. 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2021, 02:51

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER