banner392

Televizyon tüpü patladı. Kahve kül oldu

Yenice mahalle Fatih Caddesi girişindeki oğlunun kahvesini sabaha karşı açan Ali İhsan Kaya televizyon tüpünün patlaması sonucu yere yattı kurtuldu. Ancak on dakika içinde kahvehane kül oldu.

Televizyon tüpü patladı. Kahve kül oldu
Bugün sabah saat 8.00 sularında gelen,  Ali İhsan Kaya önce kahvehaneyi açtı, daha sonra kahvenin elektrik sayacını açtı, kısa süre sonra kahvehanede bulunan küçük televizyonun düğmesine bastı televizyon açılmasını beklerken, kahvenin içinde iş yapmak için sırtını döndüğü anda büyük bir patlama ile kendisini refleksle yere attı.

Kendine geldiğinde ahşap olan ve etrafı hasır ve halılarla donatılmış kahvenin alevler içinde yanmaya başladığını gördü. Bir süre kendi imkanları ile alevleri söndürmeye çalıştı.

Bir türlü söndürmeyi başaramadığı kahvehane yangınını söndürmek için Pamukova itfaiyesi geldi. İtfaiye geldiği anlar kahvehanenin içindeki bir sürü eşya yanmıştı.

İtfaiye soğutma çalışmaları yaptı. Can kaybının olmadığı kahvehane yangınında maddi hasarın büyük olduğu sandalye, masa ve çaydanlıkların bile kullanılamaz hale geldiği görüldü.
Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2011, 22:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Şerife Taş Koçak
Şerife Taş Koçak - 13 yıl Önce

geçmiş olsun!

A. TOKAÇ
A. TOKAÇ - 13 yıl Önce

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN,FAKAT BU SÖZ AZ KALIR. YILLARIN BİRİKİMİ O KİTAPLARA YAZIK OLMUŞ. HEM EKMEK TEKNESİ HEM ONCA UĞRAŞ,ABİ GEÇMİŞ OLSUN.

SIRADAKİ HABER