banner392

PKK’lı teröristler Pamukova’da stajını yapmış kaymakam adayını kaçırdılar.

Muş Diyarbakır karoyulunu kesen bir grup PKK’lı terörist, 2010 tarihinde 2 ay Pamukova da kaymakamlık stajını yapan ve Abdullah Demir in Sakarya vali yardımcısı olarak tayını çıkması üzerine ilçede vekaleten kaymakamlık yapmış Kenan Erenoğlu'nu kaçırdılar.

PKK’lı teröristler Pamukova’da stajını yapmış kaymakam adayını kaçırdılar.
Muş da kaymakam adayı olarak çalışan Kenan Erenoğlu ile birlikte Mardindeki birliğinden izinli olarak memleketi Bulanık’a gitmek için yola çıkan 21 yaşındaki er Aykut Çelik’i de kaçıran PKK lı teröristler Muş ve Diyarbakır yönlerinden gelen otomobilleri durdurarak yolcuları indirip kimlik kontrolleri yaptıktan sonra Kenan Erenoğlu ve er Aykut Çelik’i kaçırdılar.

Teröristler Diyarbakırda kız kardeşini görmek için giden ve otobüsün 2 numaralı koltuğunda oturan Kenan Erenoğlu’nu yanlarında götürüceklerini söyleydiler. Erenoğlu Valilikten ilişiğini kesmiş İngiltere’ye dil kursu görmeye gidecekti.

Erenoğlu’ndan sonra iddiaya göre Mardin de 7 aylık asker olan ve Muş'un Bulanık ilçesi Gürpınar köyüne ailesini ziyerete gitmek için Diyarbakır'dan otobüse binen Aykut Çelik i de teröristler yanlarına aldılar. Aykut Çelik in evli ve eşinin hamile olduğu ifade edilmesine rağmen teröristler kimseyi dinlemediler. Aykut Çelik i Kaymakam adayı Kenen Erenoğlu ile birlikte kırsal alana doğru götürdüler.

Vali Ali Çınar, olayın öğrenilmesinden sonra Cumhuriyet Başsavcısı, İl Jandarma Komutanı, Emniyet Müdürü ile toplantı yaptı. Kaçırılanların bulunarak kurtarılması ve teröristlerin ele geçirilmesi için operasyon sürdürülüyor.
Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2011, 01:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
naci ihtiyar
naci ihtiyar - 13 yıl Önce

pamukova ikizler kickboksun spor kulübün cok sevilen kaymakanımız kenan erenoglu allah yardımcısı olsun duvalarımız onunla ve cok deyerli bir arkadasımızdı allahım nalet olası pkkanın elinden kurtulmasına nasip etsin

SIRADAKİ HABER