banner392

Kent Konseyinden Somali’ye yardım çağrısı.

Pamukova Kent Konseyi Somalı’ye yardım için toplandı. Pamukova Kültür Salonundaki toplantıya siyasi parti temsilcileri de davet edildiler. Toplantıda yardımların nasıl ve ne şekilde toplanıp ulaştırılacağı üzerinden duruldu.

Kent Konseyinden Somali’ye yardım çağrısı.
Toplantıya Konsey üyeleri Elperek Mahallesi muhtarı Muhsin Gür, Belediye meclis üyesi Şenol Erol, MHP il temsilcisi Kemalletin Yörük, Zeki Özcan, Siyasi parti başkanları. AKP İlçe Başkanı Muhittin Akın, CHP İlçe başkanı Ali Tek, Saadet Parti ilçe başkanı Kemal Taş katıldılar.
 
Konsey başkanı Öğr. Gör. Süleyman Birol UYAR toplantıyı açış konuşmasını toplantıya katılanlara teşekkür ederek başladı. Gündemle ilgili konuşmasında ise Somalı de yaşanan ların insanlık dramı olduğunu söyledi.
Uyar: “Toplantımıza katılan siyasi parti temsilcelerin değerli başkanları bugün Somalı da gördüklerimiz gerçekten bir insanlık dramıdır. Bu toplantımızı Pamukovalılar olarak oraya nasıl yardım edebiliriz üzerine düzenledik. Sizlerin de görüşlerinizi almak istedik. Somalı yı nasıl yardım yapabiliriz ve yardımlarımızı ne şekilde gönderebiliriz” dedi.
 
Toplantı ile ilgili öneri ve talepler geldi.
Kent Konseyi yönetim kurulu üyesi Şenol Erol Toplantıyı ve  yardım konusunu olumlu bulduklarını söyledi.
Erol:
“Maden bizlerde İnsanlık dramına seyirce kalmak istemiyoruz. O zaman böyle bir girişimi konsey olarak ilk biz başlatalım. Pamukova Kent Konseyi nin belediye bütçesinden alacağı 2 bin tl yi bağışlayalım” dedi.
 
AKP İlçe Başkanı Muhittin Akın parti olarak destek vereceklerini söyledi.
CHP ilçe başkanı Ali Teke yardım toplanması konusunda bir komisyon kurulmasını önerdi.
Sadet Parti ilçe başkanı Kemal Taş kurulacak komisyona üye verebileceklerini söyledi.
Toplantı sonunda öneri ve görüşler yazılı hale getirildi. Yardımların bir an önce toplanmaya başlanması konusunda görüş birliğine varıldı.
Salı günü ilçe kaymakamından randevu alınarak yardım toplanmaya başlanacağı açıklandı.
İlk Yardım ise Kent Konseyinden geldi. Konseyin belediyeden alacağı 2 bin tl lik paranın yardım için gönderileceği belirtildi.
Konsey çalışmalarına Salı günü başlayacak. Duyarlı insanların yardımları bekleniyor.  
Güncelleme Tarihi: 15 Ağustos 2011, 12:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
GAZZELİ
GAZZELİ - 13 yıl Önce

DÜNYADA İNSANLAR AÇLIKTAN ÖLÜRKEN MÜSLÜMAN GÖRÜNEN İNSANLAR BÜYÜK LÜKS VE ŞATAFAT İÇİNDE YAŞIYORLAR BU NASIL MÜSLÜMANLIK BU NASIL BİR İSLAM KARDEŞLİĞİ KOMŞUSU AÇ İKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR DİYOR PEYGAMBER EFENDİMİZ SANMAYINKİ BU MAZLUMLAR BİZDEN HESAP SORMAYACAK HEMDE ÖYLEBİR HESAP SORACAKLAR HESAP VERMEYE HAZIRMISINIZ EY MÜSLÜMANLAR DÜNYADA KAN GÖZYAŞI VE ZULÜM VARSA BU SENİN YÜZÜNDEN SEN GEREĞİNİ YAPMADIN ÇÜNKÜ BİRAN EVVEL KENDİNE GEL VE UYAN YENİBİR SAADET DÜNYASINI HEP BİRLİKTE KURALIM UZAT ELİNİ KARDEŞİM DÜNYA BİZİ BEKLİYOR.

SIRADAKİ HABER