banner392

Sahte parayı dükkanda bozdurmaya kalkınca yakayı ele verdi.

Pamukova da sahte paraları dükkanlar da bozdurmaya kalkan Ş.D adlı kişi esnafın polisi araması üzerine yakayı ele verdi.

Sahte parayı dükkanda bozdurmaya kalkınca yakayı ele verdi.
Pamukova da çarşı içinde bir dükkanda sahte parayı bozdurmaya kalkan Bitlis / Hizan doğumlu Ş.D adlı kişi dükkan sahibine bozması için 100 tl lik banknot verdi. Ancak paradan şüphelen C.H bozuk parası olmadığını söyleyerek. Parayı gidip başka bir dükkandan bozdurabileceğini söyledi. Bunun üzerine Ş.D “olur” diye kabul etti. Ancak sahteliğinden şüphelendiği 100 tl lik banknotu bankaya götüren C.H paranın sahte olduğunu öğrendi. C.H o anda polisi aradı. Bankadan sahte parayı alıp dükkana geri geldiğinde polis te olay yerine gelmişti.
Polis Sahte parayı bozdurmaya çalışan kişiyi emniyete götürdü. Yapılan sorgulamadan sonra Ş.D Adliye ye sevkedildi. Adli sorgulama sonunda sahte paraları piyasaya sürmeye çalışan Bitliz/Hizan doğumlu kişi tutuklandı.
 
EMNİYET SAHTE PARAYA KARŞI VATANDAŞLARI UYARILDI.
Son günlerde Pamukova da birçok vatandaştan piyasada sahte para dağıtan kişiler olduğunu yönündeki şikayetlerin artması üzerine Pamukova Emniyet Müdürlüğü vatandaşları uyardı.
Son günlerde 100 ve 200 tl lik banknotlar ı piyasaya sürmeye çalışan kişi ve kişilere karşı uyanık olunması gerektiği. Sahte parayı dağıttıklarından şüphelenilen kişileri 155 nolu telefona bildirmeleri istendi.
Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2011, 03:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER