banner392

Pervari de emniyet ve jandarma karakoluna saldırı, 2 asker şehit 4 asker yaralı

Siirt'in Pervari ilçesinde, PKK terör örgütünce, Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 4 sivil yaralanırken, çatışmanın sürdüğü bildirildi. Eruh'ta düzenlenen saldırıda ise 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı.

Pervari de emniyet ve jandarma karakoluna saldırı, 2 asker şehit 4 asker yaralı
SİİRT - Pervari'de bugün saat 20.00 sıralarında PKK'lı teröristler değişik noktalardan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü binalarına yönelik roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
 
Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Saldırıda 4 sivil yaralandı.
 
Çatışma sürürken, Siirt 3'üncü Komando Tugay Komutanlığı'dan ilçeye Sikorsky helikopterlerle özel eğitimle komandolar gönderildi.
 
Saldırıda ölen ya da yaralanan konusunda henüz bir bilgi öğrenilemedi.
 
ERUH'TA DA SALDIRDILAR, 2 ŞEHİT,  4 ASKER YARALI
PKK'lı teröristler Siirt'in Pervari İlçesi'nde Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıyla aynı saatlerde yine Siirt'in Eruh İlçesi'ndeki Bilgili Jandarma Karakolunu hedef aldı.
 
PKK'lı teröristlerin roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıda açılan ilk ateşte 2 asker şehit olurken, 4 asker de yaralandı..
 
Karakolda bulunan askerlerin karşılık vermesiyle çıkan çatışma sürüyor. Karakola takviye askerlerin gönderildiği belirtildi. Yaralı 4 askerin helikopterle Siirt'e götürülüp tedavilerinin orada yapılacağı öğrenildi.
Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2011, 23:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER