banner392

Pamukova Ali Abisini kaybetti.

Pamukova’nın harcında imzası bulunan Pamukova Esnaf ve Sanatkarlar Odasının kurucularından olan, sevilen esnaflarından Ali Erdikmen hayatını kaybetti.

Pamukova Ali Abisini kaybetti.

Bir süredir karaciğer rahatsızlığı nedeni ile tedavi gören Erdikmen’in ölümü yakınlarını yasa boğdu.

 

Bugün öğle namazından sonra Çarşı camiinde kılanan cenaze namazına müteakip Yukarı mezarlığa defnedilen Erdikmen i son yolculuğunda yalnız bırakmayan Pamukovalılar onu bıraktıkları eserleri ile unutmayacaklar.

 

79 yaşında vefat eden Vedat Erdikmen Pamukova da Sakarya üzerine kurulan Çardak köy köprüsünün yapılması için büyük çabalar harcamış, köprünün açılmasından sonra Çardak köy yolu üzerinden Geyve ye geçisi sağlayan köprünün yapılmasına neden olmuştu. 1969 yılında Pamukova da ilk kurulan bugün 700 üyeye ulaşan Pamukova Esnaf ve Sanatklar Odasının kurucularından  olan Ali Erdikmen Pamukova da Yıllar önce kurduğu ekmek fırını ile de örnek girişimci ve esnaf olma özeliliğini taşıyordu.

 

Pamukovahaber.com olarak Hayatı boyunca çalışkan, sosyal bir insan olan merhum Ali Erdikmen’e Allahtan rahmet dilerken yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. 


Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2013, 22:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
İbrahim KAŞIK  KOCAELİ
İbrahim KAŞIK KOCAELİ - 11 yıl Önce

ali erdikmenin vefatından dolayı ailesine ve pamukovalılara baş sağlığı diliyorum. allah mekanını cennet etsin pamukova için acı bir kayıp

SIRADAKİ HABER