banner392

Acı tatlı bir bayram daha sona erdi.

Bayramdan iki gün önce Geyve Akıncılar köyü yakınlarında taş ocağında patlatılan dinamit faciaya sebep oldu. Pamukovalılar bayram namazı kıldıktan sonra her bayramda olduğu gibi ziyaretler ve belediyede, partilerde, derneklerde toplu bayramlaşma içinde devam ettiler.

Acı tatlı bir bayram daha sona erdi.

Bayram süresinde 2 kişi hayatını kaybetti. 2 tanede trafik kazası yaşandı. Kazalarda 1 kişi yaralanırken, birde ilginç olay yaşandı. Çalışır halde bırakılan traktör bağ içinde hareket ederek uçuruma yuvarlandı.

Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da belediye de bayramlaşma yapıldı. Bayramın 1. Günü yapılan bayramlaşma töreninde belediye başkanı ziyaretleri kabul etti.


Yine bayramların vazgeçilmez geleneği olan el öpme yapıldı. Ancak Pamukovahaber kameralarına çok ilginç bir iki kare girdi ki. Bu karelerde Pamukova nın sevilen simalarından eski belediye başkanlarından Avukat Süleyman Uysal’ın elini öpen büyükler vardı. Yerel seçimlerde aday olacağı konuşulan Süleyman Uysal ın eline öpen sevenleri opjektifimize takılılanlar arasında yerini aldı.


Bayram da iki kişinin ölümü ise yakınlarını ve dostlarını üzen olay oldu. Birinci günü hayatını kaybeden Sebahattin Şener in kayınpederi İsmet Çetin bir iki gün önce kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Bayramın son günü ise yine ilçenin tanınan esnaflarından olan Ali Ergül ün babası, Hayati Kars’ın kayınpederi Rifat Ergül hayatını kaybetti.


Bayram’dan önce Taş Ocakları kazasından sonra iki tanede trafik kazası oldu. Cumartesi gecesi Dolamaç ta uçuruma düşen 41 SD 080 plakalı özel araçta sürücü olan Ö.Ç adlı şahıs yaralı olarak kurtuldu.

İkinci kaza ise bayramın üçüncü günü çilekli köyünden İsmail Marangoz köy bağlarına ilaç atmak için gittiği traktörü ile ilaç atarken çalışır halde bıraktığı traktörün hareket ederek uçuruma doğru gitmesi sonucu meydana geldi. Olayda büyük hasar alan traktör ağır hasar alırken can kaybı olmadı.


Acısı ve tatlısı ile bir bayramı daha geride bıraktık.   

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2013, 02:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER