banner392

Saadet, İyi ve Demokrat Parti Ahmet Şen de anlaştılar.

Pamukova da İyi Parti, Saadet Parti ve Demokrat Parti seçimde Ahmet Şen’in ortak adaylığı üzerinde anlaştılar.

Saadet, İyi ve Demokrat Parti Ahmet Şen de anlaştılar.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Pamukova da Bazı Partiler Belediye Başkan adaylarını açıklamaya devam ediyorlar.

Ancak İyi Parti, Saadet Parti ve Demokrat Parti birlikte Saadet Parti’nin geçen dönem il Genel Meclisi üyesi Ahmet Şen’in Belediye Başkanı adayı olmasını ve 3 parti de birlikte Şen’i Pamukova Belediye Başkanı yapmak için tüm güçleri ile çalışacaklarını söylediler.

Dün akşam Saadet Partisi İlçe Binasında toplana partiler ve davetliler huzurunda resmen acıkama yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Taş, İyi Parti İlçe Başkanı Kemalettin Yörük ve Demokrat Parti İlçe Başkanı Ahmet Bilaloğlu 31 Mart da yapılacak olan Yerel Seçim de birlik te hareket edeceklerini deklare ettiler.

Saat 20.00 da Parti binasında yapılan ve basına açık bildiri de Kemal Taş Müjdeyi verdi. Taş: “Daha önceki yerel seçimde Saadet Partisi olarak nasıl başarılı olduysak şimdi de 31 Mart 2024 Yerel yönetimler seçiminde de aynı şekilde başarılı olacağız. Saat Partisi, İyi Parti ve Demokratik Parti olarak 3 birlikte hareket etmeye karar verdik. Üç Parti güçlerimizi birleştirdik ve Saadet Partisi üyemiz Ahmet Şen’i Başkan olarak destekleyeceğiz” dedi.

Ahmet Şen’e mikrofonu verdi.(Ahmet Şen konuşmasını izlemek için alttaki fotoğrafa tıklayın) lüften

Ahmet Şen: Sakarya’nın en güzel ve en zengin ilçesinin Pamukova olduğunu ancak siyasilerin birlikte hareket etmemesi yüzünden Pamukova’nın en az hizmet aldığını söyledi.

SİYASİ KAVGALARDAN DOLAYI OLUYOR.

Ben Meclis toplantılarında bunu arkadaşlara söyledim. Arkadaşlar bu kavgaları bırakalım, el ele verelim, kol kola verelim. Gelin Pamukova ya hizmetleri birlikte verelim. Bunu Pamukova da Mecliste dedim. Orda kardeşlerimiz şu cevabı verdiler. Onlarda hata içinde onları da davet edeceğiz, onladı da bu kervana katacağız. “Gel kardeşim yapma, onlar bilmiyorlar bu işi, Bir kardeşim dedi ki: Biz dedi. PKK’lılarla mı yola gideceğiz. Biz dedi. Fetocularla mı bir olacağız” dedi. Ben particilik yapmıyorum. Ben Pamukova’nın gerçeklerini size anlatıyorum. dedim. Gelin bir olalım, beraber olalım. Pamukova’nın bir meselesi için bir Belediye Başkanı iki bütün Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Başkanları ve muhtarlar arabaya binelim ve Ankara ya gidelim bu hizmeti nasıl alırız” dedim.

“PAMUKOVA’NIN ÖZLEDİĞİ EN GÜZEL HİZMETLERİ YAPACAĞIZ”.  

Biz bunun sevdasındayız. Ama bunu başaramıyoruz. Başaracağız Allah’ın izniyle. Şu akşamki fotoğraf bu başarının işareti. Bütün çalışmalarımla sahada 15 yıldır koşturuyorum. Dağdaki çobanı buluyorum. Tarlada çiftçiyi buluyorum. Çocukları buluyorum. Gençleri buluyorum. Yaşlıları buluyorum. Onları ziyaret ediyorum. Bu çalışmalarımızla milletimize sevgi tohumlarını ektik. Allah’ın izniyle bu sevgi tohumları bu akşam başak verdi. Allah’ın izniyle bu başakları bunun hasadını yapacağız. dedi.

İyi Parti İlçe Başkanı Kemalettin Yörük:

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMAYA HAZIRIZ”

Pamukova çok çekti. Biz bu Pamukova da siyasetin pis ağzını bitirmemiz lazım. Yetti artık: Pamukova da bir birlik ve beraberlik görmedim. Siyasiler seçimde kaybediyor sonra birbirini hiç tanımıyor. Birleri seçim kaybediyor. 20 yıl birbiri ile konuşmuyor. Aramızda istişare yok. Bir örnek verirsek Pamukova da bir Pazar yeri yaptılar esnafla istişare olsaydı böyle olamazdı. Pamukova esnafının durumuna bakın. Saadet Partisi ile birlikte oldular sonra Saadet partisi ile istişare yapmadılar bakın Pazar yerinin durumuna. Böyle siyaset olamaz.

"BİZ BU SİYESETİ DÜZELTMEMİZ LAZIM"

O yüzden bizde tayın altına elimizi koyduk. Hiçbir ayrım yapmaksızın. Allah’ın izniyle nefesimizin son damlasın kadar bu seçimlerde Kadın Kollarımızla beraber kardeşlerimizle birlikte bu seçimde hep beraber uyumayacağız. Allah’n izniyle bu seçimi alacağız.

"BİZ BİR YOLA ÇIKTIK"

DP (Demokrat Parti) Pamukova İlçe Başkanı Ahmet Bilaloğlu. “Biz bir yol açıktık. Allah inşallah bizi mahcup etmesin. Sizlerin sayesinde. Bu kervanı yürütmek için elimizden ne geliyorsa çalışacağız. Çalışacağız. Çalışacağız. “Çalışan alır. Çalışmayanda hava alır” derler atalarımız.

Bu akşamda onun için burada da toplanmış buluyoruz. Ne için toplanmışız: Pamukova ya bir şeyler yapılsın. Yeni bir şeyler olsun. Yeni bir yönetim gelsin. Onun için hepimiz biriz. Onun için hayır olsun. Bu akşam hepimiz inşallah hepimiz mahcup olmayız.” dedi.

Toplantı sonunda toplu fotoğraf çekildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024, 13:18

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER