banner392

Keskinlerin acı günü. Ömer Keskin hayatını kaybetti

Pamukova’nın sevilen eski siyasetçilerinden Eczacı Necla Keskin in eşi Ömer Keskin bugün ebediyete uğurlandı

Keskinlerin acı günü. Ömer Keskin hayatını kaybetti
Merhum Ekrem Keskin’in oğlu, merhum Sencer Keskin in ağabeyi Mehmet ve Ethem Keskin’in amcaları, Erman Keskin’in babası, Ömer Keskin bugün Pamukova Orta Camisinde ikindi namazına müteakip sevenleri ve tanıdıkları eşliğinde yukarı mezarlığa defnedildi. 

Bir dönem Anavatan Partisi İlçe başkanlığı ve belediye başkan adayı da olan Ömer Keskin’i sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadılar. 

Pamukova dışından birçok siyasetçi ve dostları yakında 31 Mart Yerel Seçimlerine harıl harıl çalışan siyasetçiler ve muhtar adayları da Ömer Keskin’in cenaze merasimde son görevlerini yaptılar. 

Sakarya’dan gelen Anavatan Partisi eski dostları, Pamukova Belediye Başkanı Güven Övün, Sakarya CHP Belediye Başkan adayı Azize Çeroğlu ve kadın kolları, Pamukova AK Parti Belediye Başkan adayı Fatih Akın, Pamukova Saadet Parti + İyi Parti+ Demokrat Partilerinin başkan ve ortak Belediye Başkan adayı Ahmet Şen. Pamukova BBP Başkan Adayı Yılmaz İri, eski başkanlardan ve yeni bağımsız başkan adayı Cevat Keser, CHP Pamukova İlçe Başkanı Osman Işık, Pamukova Yeniden Refah ilçe Başkanı Önder Bilaloğlu ve birçok yeni muhtar adayları Ömer Keskin’in cenazesinde bulundular. 

Pamukovahaber.com ailesi olarak bizlerde Merhuma rahmet diliyor. Akrabalarına ve sevenlerine sabırlar ve baş sağlığı diliyoruz. 

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER