banner392

Adnan Çelik Canlı Yayın Konuğumuz oldu.

Pamukova Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Çelik Pamukovahaber.com Haber Sitemizin Canlı Yayınına katıldı. Adnan Çelik Çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Ak Gıdanın Pamukova ya gelişinde benim de katkım oldu” dedi.

Adnan Çelik Canlı Yayın Konuğumuz oldu.

Dün Akşam Canlı Yayın Programımıza katılan Adnan Çelik 1982 Yılında İstanbul Teknik Üniversitesinden mezun olup, Elektrik Mühendisi olarak 1980 Yılında Hayata atıldığı yıldan Savunma Sanayi Başkanlığına Yönetim kurulu üyesi olana kadar geçen süredeki CV sini tek tek açıkladı.

Birçok alanda görev alan ve Adnan Çelik geçtiğimiz gün Pamukova AK PARTİ ilçe teşkilatına Belediye Başkan ı aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Dün gece Pamukovahaber.com haber sitemizin Canlı Yayınına katılan Adanan Çelik. Neden Belediye Başkanlığı adaylığı için başvurduğunu anlattı.

Dün gece saat: 20.00 ile 22.00 saatleri arasında İnternet üzerinden yapılan Canlı Yayınız da İnternet Gazeteciliğinin duayen Space Sunucusu Gürkan Nur ve Pamukovahaber.com Sunucusu ve editörü Mehmet Yavuz’un sorularını cevaplayan Adnan Çelik Adaylık Başvurusu yaptığı zaman basına demeç verirken “Pamukova ya yazık olmuş. Ben onu düzeltmek için aday adayı olmaya kadar verdim” demişti. Ve Pamukova’yı kimler bu hale getirmişti sorularımıza bakın nasıl cevaplar verdi.

Adnan Çelik Pamukova’ya Ak Gıda’nın gelmesine nasıl katkısı olduğunu da anlattı.  

 İŞTE ADNAN ÇELİK DÜN AKŞAM CANLI YAYINDA BUNLARI KONUŞTU.    

“1954 Tarihinde Pamukova da dünya ya gelmişim. Ailemin en büyük çocuğuyum biz 4 kardeşiz.

İlk ve Ortaokulu Pamukova da okudum. Üniversiteyi de İstanbul Teknik Üniversitesinde bitirdim. 1982 yılında da Üniversiteden Elektrik Mühendisi olarak mezun oldum.

Mezuniyetten sonra İstanbul da İş Hayatına atıldım. Kısa bir dönem elektrik Projeleri çizen bir proje bürosunda çalıştım. Ondan sonra Uluslararası Faizsiz Bankacılık sistemlerinin ilk çalışmasını yapıldığı bir şirkette görev aldım. 3 veya 4 sene çalıştıktan sonra bir başka şirkete geçtim orada Uluslararası Petrol ticareti yapan bir şirketti bu, yurt dışından petrol ticarete yapan bir şirketti bu Iraktan fuoil alıyor. Türkiye üzerinden Mersin’e getiriyor Mersin’de depoluyor bunu yurt dışındaki firmalara satan bir firmaydı. Ben Yumurtalıkta bir depolama tesisi yapıldı ben o depolama tesisi yapıldı. Ben orada koordinatör olarak görev aldım. dedi.  

Dedi. Ve birçok Büyük şirkette aldığı görevleri tek tek anlatan Adnan Çelik

Bir vatandaşın canlı yayını dinlerken yazdığı mesaj üzerine soruyu yönlendik ve soruda:

“Adnan Çelik bir Pamukovalı olarak çok hatırı sayılır kurum ve kuruşlar da çalıştı” Sorusuna karşı şunları söyledi:

“Onlara ben bir bilgilendirme yapayım“ dedi ve “Herkes her şeyi düşünebilir ve doğal da hakkıdır tabi düşünür.

Ben 1994’te seçimler için buraya geldim. Kazanamayınca tekrar işimin başına döndüm. Yurt dışı çıkışlarımızın hepsi ticaridir. Bir defa Japonya ya gittim. Ben Japonya da iş için gittik. Daha öce de Japonya ya gitmiştim. O zaman Japonya ya giderken o zamanın başkanı Feridun beyi de götürmüştük. Ferudun bey o zaman orda evsel atık tesislerini görüyor ve beğeniyor ve gelince Pamukova da Biosun’u kurduruyor. Şimdi Adnan Çelik Pamukova dan uzak mı? Şimdi Adnan Çelik bu işleri yaparken Pamukova dan uzak mı? Değil. Ucunda kenarında Pamukova ya fayda sağlayacak katma değerim olabilir mi? Hep bunu gözetledim, kolladım.

İŞTE ADNAN ÇELİK CANLI VİDEOSU 

AK GIDANIN DA PAMUKOVA YA GELİŞİNDE EMEĞİM VAR.

O Arazi kamu arazisiydi satılıyordu. Haberimi oldu bir yatırımcıya söyledim yatırımcı ilgilendi ve o ihaleyle ilgilendi ve orayı aldı ve o tesisi kurdular. Şimdi 2000 kişi çalışıyor orada. Sadece içerde çalışıyor orda, birde dışarda çalışanlar var. Onları da kattığımız zaman 3000 kişi. Onların ailelerini de kattığımız zaman 10.000 kişi yi bir istihdam sağlanıyor. Ak-Tül kağıt da var orada.

Belki ben buraya gelip gitmedim ama benim ailem burada eşimin ailesi de burada

PAMUKOVA BANA YABANCI DEĞİL.

Bende Pamukova ya yabancı değilim. Arkadaşlarımız bazı şeyleri bilemedikleri için bu tür yorumları yapıyor olabilirler. Onlar son derece normaldir diyorum.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2023, 22:55

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER