banner392

Kaymakam bey ve yeni müdürümüzü ziyaret ettik.

Pamukova’ya Yeni gelen Kaymakamımız Sayın Gürsel Temurci beyi ve yeni gelen Yazı işleri Müdürümüz Nihal Mert Hanımı Makamında ziyaret ettik.

Kaymakam bey ve yeni müdürümüzü ziyaret ettik.

www.pamukovahaber.com haber olarak ziyaret ettiğimiz ilçemizin 2 önemli yöneticimize “Hoş geldiniz” dedik.

İlçemize görevli olarak gelen iki saygı değer yöneticimizde Pamukova ya ilk defa geldiklerini ve Pamukova’nın çok güzel bir yer olduğunu söylediler.

Yeni Yazı İşleri Müdürümüz Nihal Mert Hanım Daha önceki yazı işleri Müdürü İbrahim Kiraz’ın emekli olarak ayrılmasından sonra boşalan yerine atandı ve İstanbul’dan geldi.

YENİ KAYAMAKAMIMIZ

Gürsel TEMURCİ:

Aslen Rize/Çayelili olup 1990 yılında İstanbul’ da doğdu. Sırasıyla Gazipaşa İlköğretim okulunu ve Kırımlı İsmail Rüştü Olcay Süper Lisesini bitirdi. 2008 yılında girdiği Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) bölümünden 2014 yılında mezun oldu.

Kaymakamlık mesleğine Denizli Kaymakam Adayı olarak başlayan Kaymakam Sayın TEMURCİ, sırasıyla Denizli Valiliği, Düzce Gümüşova ve Ankara Elmadağ Kaymakam Refikliği stajlarını tamamlayarak Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde Kaymakam Vekili ve akabinde Osmaniye Toprakkale Kaymakamı olarak görev yaptı.

Kaymakam Sayın Gürsel TEMURCİ Mardin Vali Yardımcısı iken 23.08.2023 tarihli ve 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile İlçe Kaymakamı olarak atanmış olup, 11.09.2023 tarihi itibari ile görevine başladı.

Kaymakam Sayın Gürsel TEMURCİ İngiltere’de Sheffield Üniversitesi’nde yabancı dil eğitimi almış olup, iyi derecede İngilizce biliyor.

Kaymakam Gürsel TEMURCİ, Neslihan TEMURCİ hanımefendi ile evli.

YAZİ İŞLERİ MÜRÜRÜMÜZ Nihal Mert

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2023, 01:38

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER