banner392

Pamukova CHP Milletvekillerini bağrına bastı.

Sakarya ya Çıkarma Yapan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilleri Pamukova’da Krallar gibi karşılandılar, Özellikle köylerde vekillere yemek ve meyve ikramları yapıldı. Köy Muhtarları onlara muhtarlık odalarını açtılar ve köy kahvelerinde çaylar, ayranlar ikram ettiler.

Pamukova CHP Milletvekillerini bağrına bastı.

Dün Pamukova’ya gelen CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal ve Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu bugün de Pamukova Köylerinde vatandaşları dinlediler.

CHP Pamukova İlçe Başkanı Fikret Uysal İl Yönetimi Başkan Yardımcısı İsa Şahinoğlu ve İlçe Yönetimi vekilleri ile birlikte Gökköz, Turgutlu, İsabalı, Şeyhvarmaz, Mekece, Ahılar ve Fevziye köylerine gittiler.

Köylüler vekilleri ve gelen misafirleri güzel ağırladılar. Fevziye Mahallesi muhtarı gelen misafirlere yemek ikramı yaptı. Köyün yetiştirdiği meyvelerden ikramlar yaptı. Pamukova’nın en güzel köylerinden olan Fevziye mahallesinde köy kahvesinde çaylar içildi. Muhtar Badadır Taşkın Muhtarlık ta vekillerle bir süre görüştü.

Fevziye Mahallesinde kadınlar Afyon Milletvekili Burcu Köksal ile bol bol fotoğraf çekildiler.

İlçe Başkanı Fikret Uysal’ın köyü olan üzümü ve çeşitli meyveleri ile güzel olan İsabalıya gelen misafirleri karşılayan köy muhtarı Ahmet Özer Köy kahvesi bahçesinde gelen vekilleri karşıladı. Köy kahvesi bahçesinde çaylar içildi köylülerin sorunları dinlendi.

Pamukova köylüleri genelde su sorunu üzerinde durdular, Pamukova da sulama suyu ile yapılan ütetimin artan fiyatlardan etkilendiği anlatıldı. Ahiler Barajının yapılması istendi. Yıllar önce başlayıp Ahiler Barajı projesinin bir türlü gerçekleşmediği yetkilelerin ise ilgisiz oldukları anlatıldı ve konunun Ankara’da da gündeme getirilmesini istediler.

CHP ile vekiller Pamukova yı çok beğendiler. Sıcak ilgi gördüklerini söyleyen vekiller Pamukova da görüp izledikleri ve konuştukları vatandaşların sorunlarını bir rapor halinde CHP Genel Merkezine Rapor olarak sunacaklarını söylediler.

İki gündür Pamukovada çalışma yapan CHP Afyon Milletvekili Burcu Köksal ve Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’nun Pamukova ya gelmelerinden dolayı ve Pamukova sorunlarını yakından görmeleri ve sorunları çözüm için güsterdikleri çabalarından dolayı onlara ayrıca teşekkür eden

İlçe Başkanı Fikret Uysal;

Köy muhtarlarının ve vatandaşların Pamukova’ya yakışır şekilde Milletvekillerini karşılamalarından dolayı herkese ayrı ayırı teşekkür etti ve Pamukovahaber.com acaclığı ile emeği geçen herkese selam söyledi.

Vekiller bugün pamukovadan ayrıldılar.

CHP Lİ VEKİLLER PAMUKOVA DA GÖRÜNTÜLER

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER