banner392

İrfan Metin, Başkan adaylığını açıkladı.

Pamukova Deva Partisi İlçe Başkanı İrfan Metin Belediye başkanı adayı olduğunu Canlı Yayında açıkladı.

İrfan Metin, Başkan adaylığını açıkladı.

Siyasi hayatına Gelecek Partisinden sonra Deva (Demokrasi ve Atalım Partisi) ilçe başakanı olarak devam eden İrfan Metin Pamukovahaber Kanalında yapılan Canlı Yayına katıldı.

İrfan Başkan Canlı Yayın sunucusu Mehmet Yavuz un sorularını yanıtladı. Pamukovanın iyi yönetilmediğini söyleyen İrfan Metin. Deva Partisinin gelecek seçimde Millet itifakı içinde yer alacağını söyledi.

“Seçim öncesi benim tahminlerim öyle ülekemizde Cumhur ve Millet iftaki diye iki itifak var. Cumhur ittifaki AKP ve MHP Vatan Partisi ve BBP si birlikte görülüyor. Karşısında ise Millet İtifakı diye CHP, İYİ PARTİ, SAADET PARTİSİ, GELECEK PARTİSİ birlikte hareket ediyorlar. Biz DEVA PARTİSİ olarak ta Millet İtifaki ile birlikte hareket edeceğimiz söyleniyor. Ancak ben bir ilçe başkanı olarak büyüklerimin vereceği kararlarına karşı saygılıyım.”dedi.

ERKEN SEÇİM VARMI?

İrfan Metin erken seçim yapabilirler. “İktidar tarafından yapılan seçim kanun değişiklikleri çalışmaları erken seçimi işaret ediyor. Gizliden gizliye yapılan işler bunu gösteriyor” dedi. Sonbahar gibi seçim olabilir diyen İrfan Metin.

“Ülke genelinden çok biz Pamukovamız ile ilgili yapacaklarımızı konuşmak isterim. Çünkü Pamukova iyi yönetilmiyor. Her şeyi ile güzel ilçemizde her şey var. Ancak hizmek yok” dedi

“Pamukova’da şu ana kadar 2 bucuk sene geçti yerel seçimden fotoğraf çektirip halkla istişare etmenin haricinde bir hizmet ben görmüş değilim, şahit değilim. Olmasınıda bekliyormuyuz, olsun tabi kim yaparsa yapsın, Pamukova ya katkı sunan her kim olursa olsun. Herkesin başımın üstünde yeri var. Bizi sevmeleri ve sevmemelerinin önemi yok. Ben şunu diyorum. Saygıda mecburiyet, sevgide serbestiyet var. Onun için hali hazırda 42 tane seçim zamanı vaad vardı mevcut başkanın 42 tanenin bir tanesini ben şuan görmüş değilim. Yazık oluyor, boşa geçiyor zaman. Kendi değerlerimize sağip çıkamıyoruz. Pamukova Kavunu var nerede o?............

İRFAN METİN İN CANLI YAYININ TAMANINI İZLEMEK İÇİN ALTTAKİ LİNKE TIKLAYIN.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER