banner392

İyi Partililer Pamukova Sokaklarında vatandaşları dinlediler.

İyi Partiler Pamukova'da vatandaşları dinlerdiler. Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır Ziraat Odasını da ziyaret etti ve Başkan Yaşar Ulukaya dan Pamukova Çiftçisinin durumunu dinledi.

İyi Partililer Pamukova Sokaklarında vatandaşları dinlediler.

Pamukova da esnafları ve oda başkanlarını kapı kapı ziyaret eden Genel Başkan Yardımıcı Ümit Dikbayır, İl Başkanı Selcuk Kılıçaslan ve ve İyi Parti Sakarya İl Sekretesi Gökhan Kaçar, Pamukova da kandilerini karşılayan Pamukova İlçe Başkanı Kemalettin Yörük ve ilçe yönetimi birlikte pamuova sokaklarından ziyaretlerine devam ettiler.

Pamukmova Belediye parkında ise bir süre vatandaşlarla toplu sohbete katılan İyi Partililer Pamukovalıların sorunlarınıda da dinledler.

Pamukova Ziraat Odasını da ziyaret eden Ümit Dikbayır ve İlçe Başkanı Kemalettin Yörük oda başkanı Yaşar Uyukaya ile bir süre sohbet  etti ve çiftçiler hakkında bilgiler aldılar.

ZİYARETLE İLGİLİ SOSYAL PAYLAŞIM SİTESİNDE GÖKHAN KAÇAR SAYFASINDAN SELÇUK KILIÇASLAN ADINA ŞUNLARI PAYLAŞTI.

“Genel Başkan Yardımcımız ve Sakarya Milletvekilimiz Sn Ümit Dikbayır, Pamukova İlçe Başkanımız Sn. Kemalettin Yörük ve yöneticilerimiz ile birlikte Pamukova Ziraat Odası Başkanı Sn Yaşar Ulukaya’yı ziyaret ettik. Çiftçilerimiz yaşadığı sıkıntılar hakkında istişarede bulunduk.

Genel Başkan Yardımcımız ve Sakarya Milletvekilimiz Sn Ümit Dikbayır, Pamukova İlçe Başkanımız Sn. Kemalettin Yörük ve Yöneticilerimiz ile birlikte Pamukova Eğriçay Mahalle Muhtarı Sn. Mehmet Emin Baran ve mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek sıkıntılarını dinledik. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Genel Başkan Yardımcımız ve Sakarya Milletvekilimiz Sn Ümit Dikbayır, Pamukova İlçe Başkanımız Sn. Kemalettin Yörük ve Yöneticilerimiz ile birlikte Pamukovalı hemşehrilerimizi ve esnaflarımızı ziyaret ettik. Yaklaşık 10 saat süren ziyaretimizde vatandaşlarımızdan gördüğümüz teveccüh hepimizi ziyadesiyle mutlu etti. İYİ Parti teşkilatları adına hemşehrilerimize ilgilerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Yusuf Turan “İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekilimiz Sayın Ümit DİKBAYIR Ve İl Başkanı Sayın Selçuk KILIÇARSLAN , Mağazamızı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” diye paylaşımlarda bulundular.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER