banner392

Ortak Siyasi harekette devam kararı çıktı.

Pamukova’da ilk defa siyasi partilerin bir araya gelerek sorunlara ortak çözüm arayışının 4.sü olan bu haftaki toplantısına Ak Parti katılmadı. MHP İlçe başkanı yerine ilçe yöneticisi Mesut Uslu katıldı.

Ortak Siyasi harekette devam kararı çıktı.
Toplantının ilkinde ilçe başkanları ve kurmaylar katılırken 4. Toplantı biraz daha küçüldü, bazı partiler ilçe başkanları yerine yönetim kurulu üyelerini gönderdiler.
Toplantı; CHP Başkan Yardımcı Fikret Uysal, MHP Yönetim kurulu üyesi Mesut Uslu, Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Taş ve yönetim kurulu üyesi Ahmet Şen, Has Parti İlçe Başkanı Metin Işık, Demokrat Parti İlçe Başkanı Ahmet Bilaloğlu ve BBP İlçe Başkanı Salih Kahraman ile yapıldı.

Bu hafta toplantıyı yönetecek olan  MHP İlçe Başkanı Kemalettin Yörük mazeret belirterek toplantıya Mesut Uslu’yu gönderdi. Her toplantıya katılan Ak Parti ilçe başkanı Gürsel Işık toplantıya katılmazken AK Parti den toplantıya katılan olmadı.

TOPLANTI DA DEVAM KARARI ALINDI.
Pamukova’nın sorunlarını 28 maddede toplayan 3 toplantının bu bölümünde sorunları sıraya koyarak az ve etkili konuların üzerine gidilmesi kararlaştırıldı. Devlet Hastanesi, Kuramların Pamukova dan Geyve ye neden taşındığı, Askerlik Şubesinin Geyve ye taşınması, Çardak Köy köprüsünün ulaşıma kapalı olmasının nedenleri,
Dört maddenin ilgili kurumlarla da görüşülerek sorunlarının çözümü için kurumların hafta içinde ziyaret edilmesi, hazırlanacak olan raporların Mülki amire sunulması çözüm yolları için gerekli yasal yolların zorlanması üzerinde tartışıldı.

Toplantının yeri konusunda da yapılan tartışmalar sonunda ileriki toplantının Kültür Salonunda yapılmasının daha uyguna olacağı karara bağlandı. Toplantıların açık olması basına kapalı olmaması üzerinde duruldu. Mesut Uslu “Halk için çözüm aranan bu toplantılar basına kapalı değil aksine halka açık olmalıdır” dedi. Ahmet Şen ise “Toplantılar sonunda halka bilgi verilecek, gerekirse sivil toplum örgütleri de toplantıya davet edilerek onların da görüş ve düşünceleri alınmalı” dedi. Ahmet Bilaloğlu; “ilgili kurumları toplantıya davet etmek yerine onların ayağına gidilmeli” dedi.

Bir saat kadar süren toplantıdan sonra tesislerden ayrılan siyasiler ileriki toplantı tarihini halka duyuracaklarını söylediler.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2012, 02:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
doğrucu davut
doğrucu davut - 12 yıl Önce

beyler daha hızlı olmak zorundayız.sırada başka kurumlar var.en azından onlar engellenmeli.yani evdeki bulgurdan da olmak var işin sonunda...

FEHMİ
FEHMİ - 12 yıl Önce

İLÇEMİZİN SORUNLARINA ÇÖZÜM BULMAK İÇİN İMKANSIZ GİBİ GÖRÜLEN BİRLİK VE BERABERLİK SAĞLANIP, ÖNEMLİ SORUNLAR TESBİT EDİLİP ÇÖZÜM AŞAMASINA GELİNMİŞTİR.TOPLANTILAR UZADIKÇA İLK HEYECAN VE İSTEK KAYBOLUP YERİNİ SIRADAN ÇAY TOPLANTILARINA BIRAKMADAN 28 ADET SORUNUMUZUN EN ÖNEMLİ OLAN BİR KAÇTANESİNİN ÇÖZÜLMESİ İÇİN BİRAN ÖNCE HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYSUN. 28 BİN NUFUSA SAHİP PAMUKOVAMIZ HAK ETTİĞİ REFAH VE HUZURA KAVUŞSUN.

SIRADAKİ HABER