banner392

Cep Telefonlarınızdan kesilen kontör istemiyorsanız bu yazıyı okumalısınız!

Paylaşım sitelerinde okunma rekorları kıran bu yazıdan sonra nasıl kontörünüz bitiyor anlayacaksınız. Lütfen haberi okuyun.

Cep Telefonlarınızdan kesilen kontör istemiyorsanız bu yazıyı okumalısınız!

AVEA, TURKCELL ve VODAFON kullananlar telefonunuzdan hemen ##002# yi tuşlayın ve arayın. Ekranınıza aktarma iptal diye bir yazı gelecek. Böylece bugüne kadar sizden para kırpan… Yönlendirmeyi kaldırmış oluyorsunuz. Bu işlemi yapmadığınız müddetçe, size ulaşamayan herkesten 1 kontör düşüyor.

Eğer aradığınız kişinin telefonu da telesekreter ayarlı ise dinlediğiniz 1.sn lik “aradığınız kişiye ulaşılamıyor” mesajı için 1 normal arama karşılığı ücretlendiriliyorsunuz.

İşin garip olan kısmı bu değil aslında.

Normal AVEA, TURKCELL ve VODAFON hatlarında defalut (fabrika çıkışı) ayarlı bir tele sekreter yokken. Herkese bu tele sekreter otomatik olarak ayarlı geliyor !!!

Yani sizin hiç bir şeyden haberiniz yokken, tabiri yerindeyse belli etmeden sizden hıncını alıyor. Arkadaşınızı aradınız ve ulaşamadınız mı? Hemen 1,5 kontör. İki dakika sonra yeni mi ulaşamadınız bir 1,5 kontör daha. İşin da ha da kötüsü kimsenin bu uygulamadan haberi yok (diğer operatörler de olduğu gibi) aranılan telesekreterin bedava olması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2019, 22:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER