banner392

Halk Eğitim’de kursiyerlerin yaptıkları sergilendi.

Pamukova Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan Biçki Dikiş, El İşleri sergisi resmi törenle açıldı. Törene Sakarya Halk Eğitim Başkanı Hamdi Ünal’da katıldı.

Halk Eğitim’de kursiyerlerin yaptıkları sergilendi.
Halk Eğitim Müdürlüğü bahçesinde yapılan törende konuşan Müdür Aziz Demir Eğitim-Öğretim döneminde çok sayıda kurs açtıklarını bu kursun ise bayanlara yönelik olduğunu söyledi.

Aziz Demir: “Halk Eğitim Müdürlüğü olarak hanımların talepleri doğrultusunda açtığımız kursa önemli sayıda talep oldu. Kurs öğretmenlerimiz kursiyerlerimize kendi ihtiyaçlarında kullanabilecekleri güzel işler öğrettiler ve onlarda yaptıklarını sergilediler.”dedi.

Aziz Demir sene boyunca kaç tane kurs açtıklarını ve gelecek talepler doğrultusunda istihdama yönelik kurslar açtıklarını da anlattı.
Açılış gününde Mustafa Dikmen’in yetiştirdiği Fatmahanım İlk Öğretim Okulu Folklor ekibi gösteri sundu.

Gösteriden sonra Halk Eğitim Salonunda açık kalacak serginin açılışı kurdelesi Halk Eğitim Başkanı Hamdi Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Ceylan, Yüksek Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Taki Demir Tarafından kesildi.

Bayan Kursiyerlerin yaptığı işler dikkatle izlendi ve yaptıkları işlerin başında bulunan bayanlardan işler hakkında bilgiler alındı.

Sergi gezildikten sonra açılışa katılanlara Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından çilek, pasta ve içecek ikramı yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2012, 02:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER