banner392

MHP’den Sakarya 2. Sıra adaylığı açıklanan Toçoğu’nun ilk basın açaklaması.

Dün adaylığı kesinleşen Enver Toşoğlu “2009 yerel seçimlerinde, AKP iktidarına karşı verdiğimiz onurlu mücadele hala hafızalardan silinmemiştir. Şu andan itibaren, AKP iktidarına karşı yeni bir mücadele başlatıyoruz.”dedi

MHP’den Sakarya 2. Sıra adaylığı açıklanan Toçoğu’nun ilk basın açaklaması.

Bir önceki yerel seçimde birlikte omuz omuza çalıştığımız arkadaşlarımız ve bize oy veren değerli Sakaryalı vatandaşlarımızla, bu seçimden de yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyorum. Diyen Toçoğlu:

"İktidar nimetlerinden bugüne kadar yeterli desteği alamayan Sakaryalıların 12.Haziran 2011 tarihi dönüm noktasıdır.AKP kadroları,’’Bugüne kadar hep yaparız, ederiz diyerek oy aldılar,,Bugünden sonra vatandaşlarımızı hangi vaatlerde bulunarak ikna edecekler…Gerçekten merak ediyorum.

8.5 yıllık iktidarınız boyunca, güçlü AKP iktidarının nimetlerini, Sakarya ve Sakaryalılara sunamayan bu kadar güçsüz kişiler ve kadrolar,  artık siyaset tarihinin tozlu sayfalarındaki,  yerlerini almalıdırlar.

MHP teşkilatı ve ben Enver Toçoğlu, 2009 yerel seçimlerinde, AKP iktidarına karşı verdiğimiz onurlu mücadele hala hafızalardan silinmemiştir. Şu andan itibaren, AKP iktidarına karşı yeni bir mücadele başlatıyoruz. Bir önceki yerel seçimde birlikte omuz omuza çalıştığımız arkadaşlarımız ve bize oy veren değerli Sakaryalı vatandaşlarımızla, bu seçimden de yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyorum.

Büyümenin 8.9 sayısıyla açıklanmasına rağmen, istihdamın yeterince sağlanmaması, işsizliğin önüne geçilememesi, yoksulluğun artması, geçim sıkıntısının hat safhaya gelmesi, esnafımızın, işçimizin, memurumuzun, çiftçimizin, emeklimizin, hatta sanayicilerimizin içine düşürüldükleri olumsuzluklar, iktidara karşı olan inançları azaltmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi tüm kadrolarıyla, tüm geçmişi ve tecrübesiyle artık iktidara hazırdır. Hedefini iktidar olarak belirlemiştir. MHP kadroları seçim gününe kadar, ülkemizin her köşesinde, Türkiye’nin çaresizliğini, içine düşürüldüğü aczi, yanlış politikaları halkımıza anlatacaktır. Omuz omuza çalışarak hep birlikte MHP kadrolarını iktidara taşıyacağız. Tüm partili arkadaşlarımızın gözlerinde ve gönüllerinde, birlik ve beraberliğimizin ışığını görüyorum. Hep birlikte iktidara doğru yürüdüğümüze inanıyorum.’’ Dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018, 21:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER