banner392

Şaban Dişli ve Zeki Toçoğlu’nu Keser resmi törenle karşıladı.

Pamukova’yı ziyeret eden Ak Parti 3. Sıra Sakarya Milletvekili adayı Şaban Dişli ve Belediye başkanı Toçoğlu’nu Belediye başkanı Cevak Keser resmi töreni aratmayacak şekilde karşıladı.

Şaban Dişli ve Zeki Toçoğlu’nu Keser resmi törenle karşıladı.
Sakarya dan 3. Sıra milletvekili adaylığı açıklandıktan sonra ilk gezisini Pamukova’ya yapan Şaban Dişli ile birlikte Pamukova’ya gelen Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu öğleden sonra Pamukova’ya geldiler. İlk olarak Ak Parti İlçe teşkilatını ziyaret ettiler.
Daha sonra belediyeyi ziyaret eden Dişli ve Toçoğlu belediyeye yürüyerek geldiler. Belediye gelen misafirleri karşılayan Çevak Keser ve Belediye Meclis üyeleri Dişli ve Toçoğlu çiçeklerle karşınladılar.
Belediye Zabıta görevlileri ise belediye girişinde hazırolda beklediler. Belediye giriş kapısında misafirlerini karşılayan Keser onlara çicek verdi. “Hoş Geldiniz” dedi.
Pamukova Belediyesini ziyaret eden Şaban Dişli ve Zeki Toçoğlu başkan Keserin makamına çıktılar. Sıcak bir sohbet havasında geçen görüşmede Ak Parti İl Genel Meclisi üyeleri Hüseyin Şen, Ali Hıra, İlçe Başkanı Muhittin Akın ve bazı partililer de bulundular.

Keser Dişli’nin yeniden milletvekili adayı seçilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.
Keser:
“Değerli İl Genel Meclisi üyeleri, teşkilatın dğereli mensupları belediyemize gelmekle bizlere onur verdiğiniz, gurur verdiniz. Sağolun, varolun, Allah razı olsun. Halkımız adına şukranlarımızı arz ediyorum.  Bütün partilerin milletvekilleri çok değrlidir, hepsine saygımız var. İki yıldır bölge milletvekimiz olarak (Şaban Dişli’den söz ediyor.) Sizler Pamukova, Geyve, Taraklı, Alifuatpaşa’ya hizmet gelmesinde adaletli davrandınız. Sizlerin yeniden aday olmasına mutlu olduk. İlçemiz halkı adına bölge adına memnun olduk, mutlu olduk. Allah utandırmasın. Netice itibariyle, halkımız, köylülerimiz, hemşerilerimize sorduğumda “başkan bu heyecanın nedendir” diyorlar.
“İki yıldır beraber çalıştığımız, buradan herkes kendi evine hizmet için çalışıyor. Herkes işinden ayrıldığında kendi evine ekmeğini götürüyor, komşusuna götürmüyor.
Netice itibariyle iki yıldır bizlere sahip çıktınız. Geyve, Alifuatpaşa, Taraklı dengelerini iyi yönettiniz. Ayrım yapmadınız. Mümkün olduğunca adetli davrandınız. Bundan ötürü yine sizin seçilmenizden ben Pamukovalı hemşerilerim adına, arkadaşlarım adına sevinç duydum onur duydum. İnşallah bundan sonraki hizmetlerinizde de yine beraberce ilçemize köylerimize, projemize destek verceğinize inanıyorum. Biz Sakarya’nın güney bölgesiyiz. Biz sadace Pamukova’ya hizmet gelsin, köylerimize hizmet gelsin diye düşünmüyoruz. Geyve mize de gitsin, Alifuatpaşamıza da gitsin, Taraklımıza da gitsin diyoruz. Onlarda bizim insanlarımız. Saolun varolun. Sizin listede olmanızı bütün kalbimizle destekliyoruz. Ama şifaen, ama bir şekilde, ama dua ediyoruz. Allah nasip ederse olurmuş. Biz sizlere canı gönülden destekleri verdik, ettik. İnşallah bundan sonrada bölgemizi temsilen sizleri mecliste görmek istiyoruz. Sizleri bundan sonra bakan olarak görmek istiyoruz.” Dedi.
Başkanın konuşması ardından büyük alkış yapıldı.
Şaban Dişli ise kendisi ile ilgili başkanın “Bölge Milletvekim” söylemine karşı
“Sayın başkan Cevat Keser literetüre yeni bir terim getirdi. Bölge Milletvekili diye bir terim onun kendi söylemleridir. Türkiye de bölge milletvekili diye bir terim yok. Ama başkanın tevecühü benim bakan olmamı istemelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Sıcak bir havada geçen sohbetlerden sonra başkan Keser Pamukova ile ilgili birçok projeyi dosya halinde Şaban Dişli ve Zeki Toçoğlu’na verdi.

Belediye ziyaretlerinden sonra Pamukova Telebe Yurdunun Parkta açmış olduğu yardım pazarınıda ziyeret eden Şaban Dişli ve Zeki Toçoğlu pazardan alışveriş yaptılar yurt öğrencileri için nakti yardımlar yaptılar.
Belediye başkanı Keser Dişli ve Toçoğlu’nu geldiklerindeki ağırlama törenindeki resmi töreni bozmadan uğurladı.
Ak Parti Sakarya 3. Sıra milletvekili adayı Şaban Dişli ve Sakarya büşükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu birlikte geldikleri partililerle Pamukova’dan ayrıldılar.
Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2011, 03:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
vuslat
vuslat - 13 yıl Önce

sayın Cevat Keser ben belediye başkanıyım tarafsız olmam lazım diyordun.ŞİMDİ AKP NİN milletvekilleri gelince kapılarda karşılıyorsun.neoldu senin tarafsızlığına Cevat bey azcık etik ol.MHP den önce istifa et.sonra ne yaparsan yap.Aynı zamanda yanında gezen MHP Lİ GÖZÜKEN MECLİS ÜYESİ ARKADAŞLAR HİÇMİ İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORSUNUZ .AZCIK DÜŞÜNÜN SİZİ ORAYA GETİREN MHP DİR.VEFADAN BAHSEDEN BAŞKANINIZ GİBİ VEFASIZLI K YAPMAYIN.

SIRADAKİ HABER