banner392

Talebe yararına kurulan pazara büyük ilgi

Pamukova Talebe Yurduna katkı için, Belediye parkında açılan pazara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Pazarda gıda ürünlerinden, giyim reyonuna kadar her şey vardı. Pazar üç gün devam edecek.

Talebe yararına kurulan pazara büyük ilgi
Pamukova da Talebe Yurdu na katkı sağlamak amacı ile kurulan Pazar da elde edilen paralar öğrencilerin eğitim ve öğretiminde kullanılacak.
İlk defa kurulan Yardım pazarında satılan ürünler yardımseverlerin bağışları ve gönüllü bayanların yaptıkları el emekleri ve göz nurları.
Pazar fiyatları piyasaya göre belirlendiği gibi alış verişte yardım etmek isteyenler içinde reyon kuruldu.
Özellikle giyim mağazası Pamukovalıların ilgisini çekti. Yerdimsever esnaf ve kişiler tarafından yapılan bağışlar satışa sunuldu. Kurban döneminde toplanan kurban etlerinden yapılan sucuklar, yardımsever bayanlar tarafından yapılan her türlü ev yemekleri, salçalar, dolmalar da satışa sunuldu.
Alışveriş pazarını aratmayan “Hayır Çarşısında” erkeklerin oturup çaylarını içebilecekleri kapalı bur alanda vardı.
Yine pazarda döner ayran da verildi. Döner ayran 4 tl ye verildi.
Dernek Başkanı Eşref Sertel:
“Talebeler yararına kadınlarımızın ailelerimizin yaptıkları el emeği göz nuru emeklerini talebeler yararına satışa sunduk. İlgiden memnunuz.” Dedi.
Okul Müdürü Nazif Aktaş ise şunları söyledi:
“Fakir taleber yararına bu sene ilk yapıyoruz. İlgi ve alaka çok tahmini etğimizden daha çok ilgi gördük. Bundan sonra da her sene böyle etkinlikler yapmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın katılmalarını desteklerini bekliyoruz. Yapılacak destek fakir talebelerimize hizmet olarak verilecek. Yurdumuzda 75 okuyan öğrencimiz var. Öğrencilerimiz lise düzeyinde okullara gidiyorlar.” Dedi.
Talebeler yararına açılan Pazar üç gün sürecek Cuma günü akşama kadar devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2011, 02:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
stm
stm - 13 yıl Önce

hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER