banner392

Ekrem Yüce ve Adnan Çelik listeye giremediler.

Ak Parti nin dün kesinleştirip YSK na verdiği adaylar listesinde Ekrem Yüce ve Adnan Çelik listeye giremider. Yüce temüyül yoklamasında Sakarya’da ikinci en çok oy alan aday adayı olmuştu.

Ekrem Yüce ve Adnan Çelik listeye giremediler.

Sakraya da merak edilen AKP listesindeki adaylar arasında Ekrem Yüce yoktu. Yüce yapılan temayül yoklamasında Ali İhsan Yavuz’dan sonra en çok oy alan aday adayı olmuştu. Bunun üzerine Yüce birçok internet sitelerine reklam verdi. Kendini tanıtmak için çok çaba harcadı ancak son günde aday listelerinde kendini göremedi.

Pamukova’da da Yüce nin peşinden koşanlar ve onu mecliste görmek isteyenler vardı. Ancak onlarda Yüce yi listede göremeyince şok oldular.

Adnan Çelik ise temüyül de çok oy alamamıştı ama son ana kadar oda aday olacağı umudu ile tanıtım çalışmalarına durmadan devam etti. Yalnız Adnan Çelik hiçbir internet sitesi ya da gazeteye ilan vermemişti.

BAŞBAKANIN DEDİĞİ OLDU.

Seçim kararı alındıktan sonra AKP nin temayül yoklamaları sonunda yüzde 60 aday belirlemede etkin olacağı basında haber olarark çıkmiştı.

Sakarya’da yapılan temayülde olmayan Hasan Ali Çelik, Ayhan Sefer Üstün ve Şaban Dişli son anda genel merkezin kararı ile Sakarya adaylılklarına atandılar.

Temayülde en çok oy alarak 1. Olan Ali İhsan Yavuz 5. Sırada adaylığı onaylanırken, Yüce nin liste dışı kalması şaşkınlık yarattı. Yüce Çay kur işletmeleri genel müdürlüğü dahil 8 yerden istfa etmiş aday adayı olmuştu.

Adnan Çelik ise İstanbul Enerji A,Ş den istifa etmişti.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2018, 21:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
yoldaşş
yoldaşş - 13 yıl Önce

arkadaşlar elimizi yüreğimize samimiyce koyalım bir tarafta ak partinin millet vekilleri konuşıla dursun has partide ise öteki partilerden bi fark olduğunu sanıyorum en azından l bir pamukovalı kardeş bi abimiz var en azından adam yerine konup.sıralamaya sokmuşlar .allah onun yar ve yardımcısı olsun

harbici
harbici - 13 yıl Önce

bu kadar ayak oyunları yeter ne oldu ne adnan çelik nede ekrem yüce neden sıralamada yoklar.partimi buldum has partiye pamukovanın evladı irfan metin'i destekleyip oy verececeğim.

xyxy
xyxy - 13 yıl Önce

millet durmak yok.şaban dişli ile dişlemeye devammmm:):):)

s çetin
s çetin - 13 yıl Önce

şaban dişliyi yeniden aday yapmışlar bu yüzden kendime oy verecek parti arıyorum

SIRADAKİ HABER