banner392

Has Parti diğer Partilerin yapmadığını yaptı

HAS PARTİ (Halkın Sesi Partisi) 40 yıldan beri aday çıkmayan Pamukova’dan ilk defa Sakarya listelerinde güney bölgesi olarak söylenen Pamukova’da ilk defa 5. Sıra milletvekili adayı çıkardı. Geyve, Pamukova, Taraklı üçgeninde İrfan Metin’i aday gösterdi.

Has Parti diğer Partilerin yapmadığını yaptı
Pamukovalıların İrfan Metin’i tercih edeceğini söyleyen İlçe Başkanı Metin Işık şunları söyledi:
“Pamukova, Geyve, Taraklı bölgesinde uzun yıllar birlikte hareket edilmedi. Pamukovalılar bu kadar geçen süre içinde kendilerini parlamentoda temsil edecek vekil aradılar. Ancak biz bu beklentiyi karşılamak üzere Geyve, Taraklı İlçe başkanları bir araya gelerek karar aldık. Bu seçimde Sakarya’nın güney bilgesi olan Geyve, Taraklı, Pamukova da tek adayımız olan İrfan Metin kardeşimizi aday gösterdik. 12 Haziran Genel seçiminde onu desteklemeye karar verdik.” Dedi.
Has Parti İlçe binasında toplanan Has Partililer önünde açıklama yapan İrfan Metin ise kendisinin aday olarak gösterilmesine teşekkür etti.
Metin:
“Pamukova’nın adını öne çıkarmak adına aday oldum. Gençlerimize de örnek olmak için aday oldum. Pamukova nın önünü açmak istiyorum” dedi.
Metin:
Seçildiğim takdir de güney bölgesine adaletli şekilde hizmet getirilmesi için elimden geleni yapacağım. Özellikle Pamkuova’nın Tarım bölgesi mi, yoksa Sanayi bölgesi mi olacağı konusunda karar verilecek. Pamukova bence öncelikle Tarım ve Hayvancılığın geliştirilmes i konusunda projeler geliştirilmeli. Bölgemizde süt ürünlerinin değerlendirilmesi konusunda önemli bir işletme olan Ak-Gıda ne yazık ki ham maddesi olan sütünü başka illerden getiriyor. Pamukova bölgesinde süt üretimi sıfır. Bunun geliştirilmesi için hayvancılığının geliştirilmesi gerekir.” Dedi.
İlçe Binasında Has Partili gençlerle birlikte foğraf ta çektiren İrfan Metin Pamukovalıların desteklerini beklediğini söyledi.



Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2011, 01:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
AFYONDAN
AFYONDAN - 13 yıl Önce

İRFAN BEY BAŞARILAR DİLİYORUM. YOLUN AÇIK OLSUN

sakaryalı
sakaryalı - 13 yıl Önce

ifran abiye başarılar diliyorum.gerçekten çok iyi ve nerde ne yapılması gerektiğini bilen biridir o.Tebrik ederim yolu açık ve herşey gönlünce olsun. biz pamukova halkı olarak arkasındayız

harbici
harbici - 13 yıl Önce

sonuna kadar arkandayız irfan Metin tam destek.doğru bildiğin yoldan dönme her zaman yanındayız.genç kadro pırıl pırıl gençler yolun açık olsun inşallah.tebrik ederim.

ingirseli
ingirseli - 13 yıl Önce

Ben inanıyorum ki sen pamukovanın sesi olacaksın. başarılar dilerim

ahmet koş
ahmet koş - 13 yıl Önce

Abi tebrik ederim inşallah hayırlı olur.Seçilip ankaraya gelmeni dört gözle bekliyoruz.

SIRADAKİ HABER