banner392

MHP İlçe Başkanı Yörük Geyve ye giden kurumları geri istedi

Pamukova MHP İlçe Başkanı Kemalettin Yörük Validen Pamukova’dan Geyve’ye giden Sedaş, Telekom ve Alifuatpaşa ya giden 112 Acil Servisini geri istedi. Pamukova ya günübirlik ziyeret te bulunan Sakarya Valisi Mustafa Büyük ün kaymakamlık ziyareti sırasında söz alan MHP İlçe Başkanı Kemelattin Yörük:

MHP İlçe Başkanı Yörük Geyve ye giden kurumları geri istedi
“Sayın Valim. Pamukova dan Telekom u Geyve ye taşıdılar, 112 Acil Servisini de Alifuatpaşa ya götürdiler. Son alarak da Sedaş (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş) yi Geyve ye taşıdılar. Bu kurumlar hizmet kurumlarıdır. Pamukovalı vatandaşlar bizlere bu kurumların siyasi olarak götürüldüğünü söyleyip geri getirilmesi için mücadele etmemizi istiyorlar. Ancak bir türlü bu kurumlar geri getirilmiyor. Vatandaşımız hizmet için Geyve ye gitmek zorunda kalıyor. Bu kurumları geri getirin” dedi.
Araya giren Sakarya İl Sağlık müdürü Hasan Bektaş. Pamukova da Şoför olmadağını söyledi. Yörük ise.
“Müdür bey şu an ki Alifuatpaşa da çalışan 112 soförü Pamukovalı, verin 112 yi bizim şoföürümüz var” dedi.
Sakarya valisi Mustafa Büyük ise konuyu yakından takip edeceklerini söyledi
Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2010, 21:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mustafa türkmen
mustafa türkmen - 14 yıl Önce

mhp ilçe başkanı sayın kemalettin yörük ü candan kutlarım. pamukova gibi hareketli bir ilçede başta 112 olmaması ve diğer resmi kurumların olmaması hayret verici. bizler pamokovalı olup yılda bir kaç defa oraya gelen kişiler olarak son zamanlarda başta belediye başkanı sayın cevat keser ve mhp ilçe başkanı ve meclis üyeleri arkadaşların öz veri ile çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve takdirle karşılıyoruz. yanlız bir tek konuda eleştiri yapmak istiyorum çöp kutularının olmayışı.

SIRADAKİ HABER