banner392

Hükümet Konağı eksik yapılmış

Pamukova hükümet konağının iki yıl olmadan eksikleri çıktı, Cumhuriyet Mahallesine geçen yıl yapılan iki katlı hükümet konağı meğer eksiklerle doluymuş. Rutubet aldığı için mahkeme dosyalarının arşvilenemediğini söyleyen Cumhuriyet Baş Savcısına vali konağın eksiklerinin giderileceği sözünü verdi.

Hükümet Konağı eksik yapılmış
Vali Mustafa Büyük’ün Pamukova ziyereti sırasında Kaymakamın ilçe ile ilgili verdiği bilgiler sonunda kendisini ziyerete gelen Pamukova Cumhuriyet Başsavcı’sına konağın eksiklerinin giderileceği sözünü verdi.
Kayamakam Abdullah Demir vali ye ilçeyi tanıtırken ilçe hakkında bilgiler verdiği sırada: “İlçemiz Hükümet konağının yapımı sırasında gecikmeler yaşandı bu yüzden yapımcı firma tarafından kırım olduğu. inşaatın bitiminde ise özellikle Adliye binasi bölümünde rutubet oluduğu için mahkeme dosyalarını arşvileme sıkıntısı çekiyoruz. Savcılık arşive kaldıracağı dosyaları kaldıramıyor. Bir an önce binanın eksiklerinin giderilmesi gerekiyor. Birde Pamukova da değişik yerlere dağılmış olan kurumların bir araya toplanması gerekiyor. Bunun için iki kat olarak yapılmış binanın üç kata çıkarılması gerekiyor” dedi.
Vali Mustafa Büyük ise Pamukova Cumhuruyet Baş Savcısından da olayı doğrular şekilde bilgi aldıktan sonra
“En kısa zamanda binanın eksiklerinin giderilmesi için talimat verdi.
Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2010, 23:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER