banner392

Güven Övün Zaferinde Sevinç gözyaşları vardı.

Pamukova Belediye Başkanlığı’na seçilen İbrahim Güven Övün mazbatasını aldıktan sonra ailesi ve kendisini destekleyenlerle geldiği belediye girişinde konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Başkan Övün makamına gözyaşlarıyla oturdu.

BELEDİYE ÖNÜNDE

Pamukova’nın yeni belediye başkanı Güven Övün mazbatasını dün alarak koltuğa oturdu. Merkez Orta Cami’de namaz kılan Övün ve kendisini destekleyenlerle birlikte belediye binasına geldi. Belediyenin önünde konuşma yapan Övün konuşurken ağlamaya başladı. Eski Başkan Cevat Keser’in kendisi hakkında söylediklerine atıfta bulunarak cevap verdi.
ÇOK ÇİLE ÇEKTİM
Başkanlık yolunda çok çile çektiğini belirten Övün, “Hiç hak etmediğimiz şeylere maruz kaldık. İftiralar, yalanlar, kuyu kazmalar. Ama bir Meksika Atasözünde der ki; “ Bizi gömmek istediler aslında bizim tohum olduğumuzu bilmiyorlardı. Bu seçim sonuçları önce bana ders olmalı. Millet ‘Biz senin partine değil kişiliğine oy veriyoruz’ dedi.

DOĞRU YERDE OLUN
Övün, “Doğru yerde olmaya çalışalım mesela. Zenginliğin bereketi sofradayken önünde biriken ekmek kırıntılarını yemekte gizlendiğini fark etmelidir. Ömür dediğin 3 gündür. Dün geldi geçti yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür oda bugündür” dedi.

DUYGULU ANLAR DEVAM ETTİ

Konuşmasının ardından belediye binasında tebrikleri kabul eden Övün’ün ağlaması dikkat çekti.

Güven sevenleri tarafından da duygulu anlar yaşandı. En yakın arkadaşları Naci Çelik Güven’ i tebrik ettiği anlar ise çok daha duygusal oldu. Güven de Naci de bir birlerine sarıldılar ve gözyaşlarını tutamadılar.

Yeni Başkan Pamukova Belediye Başkanlığı koltuğuna geçtiği anda Güven’e ilk hediye Hayati Kars’tan geldi. Hayatı Kars yeni başkana 2019 yılının Hızlı Tren maketini hediye etti.

Güven Başkanlık koltuğuna gelen Güven’e Belediye Zabıta müdürü Osman Yılmaz mühürü teslim etti ve Yeni başkan Güven makamında belgeyi imzaladı.

İŞTE GÜVEN ÖVÜN’ÜN MAKAMINA GELDİĞİ ANLARDAN İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER.

MUHTARLAR YENİ BAŞKANI TEBRİK ETTİLER VE BAHÇEDE YÜZDE ELLİSİ DEĞİŞEN MUHTARLAR BİRLİKTE KURU PASTA YEDİLER.

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2019, 18:36

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER