banner392

Ekrem Yüce söz vermişti Asfalt çalışmaları Karapınar Mahallesinden başladı.

Dün Pamukova ya gelen Sakarya Büyük şehir Asfaltlama ekibi, çalışmalara Karapınar Mahallesinden başladılar. Bir yıl önce de soğuk asfaltlama yapılan Karapınar Mahalesi'nde bozulan yola 1 km kadar asfalt dökülerek D-650 Kara yoluna ulaşıldı.

Karapınar mahallesine yeni dökülen asafalt vatandaşların da sevinmesine neden olurken, Aynı yolun devamının ise ne zaman asfaltlanacağı merak konusu oldu.

Karapınar Mahallesinden başlayan yol, çok sayıda köyle bağlantı sağlıyor. Ayrıca bu yol geçen yıl soğuk asafalk dökülmüş ve yoldan paletli ve ağır makineleride geçmesi sonucu yol 1 yılda bozulmuştu.

SEÇİM DÖNEMİNDE YOLUN YAPIMI İÇİN SÖZLER VERİLDİ.

31 Mart Yerel Seçimi öncesi Sakarya Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin verdiği sözlerin başında kazandıkları taktirde daha koltuğa oturur uturmaz Asfalt çalışmalarına Pamukova’dan başyalacaklarını söylemiş. Hatta Yüce’ye verilen istekler listesinin en önemlilerinden biride yolların asfaltlanması istemiydi. Ekrem Yüce 1 metrelik dahi asfalt dökülmemiş yer bırakmayacaklarına söz vermişti.

Ekrem Yüce sözünü tutu. Seçimden sonra aspfalt dökme araçlaranı ve ekibini Pamukova’ya gönderdi. Şimdilik Karapınar Mahallasi ana yolu asfaltlandı. Darısı diğer yerlerinde başına diyelim.

İŞTE KARAPINAR DA ASFALT ÇALIŞMA ANINDAN GÖRÜNTÜLER.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2019, 22:54

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER