banner392

İşadamına 25 yıl hapis cezası!

14 yaşındaki kız çocuğuna tecavüzle suçlanan iş adamı Yusuf İnci ile kendisine aracılık ettiği öne sürülen kadın kuaför 25'er yıl hapse mahkum oldu.

İşadamına 25 yıl hapis cezası!

Bizim Sakarya Gazetesi'nin haberine göre, Sakarya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasında kendisini savunan Yusuf İnci, iddiaların komplo olduğunu öne sürdü.

"AĞABEYİMİN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN"

Yusuf İnci, iddiaların ortaya atıldığı tarihin seçim dönemi olduğuna işaret ederek, “Bakan olabilecek ağabeyim Ali İnci’nin milletvekili olmasının önünü kesmek için bana kurulan bir komplodur” dedi.

"İDAMIMI TALEP EDİN"

İnci, son söz olarak da “Böyle bir şey yapmadım. Yaptıysam idamımı talep edin” dedi. Mahkeme heyeti Yusuf İnci ve aracılık ettiği öne sürülen kadın kuaförü 25’er yıl hapis cezasına çarptırdı.

NE OLMUŞTU

Yusuf İnci Pamukova’da 14 yaşındaki kız çocuğuna 'nitelikli cinsel istismar'da bulunmakla suçlanmıştı. İşadamı ve kendisine aracılık etmekle suçlanan kadın kuaför Ayşegül K. hakkında dava açılmış, ancak İnci'nin soruşturmanın başlamasından iki hafta sonra Batı Afrika ülkesi Fildişi’ne kaçtığı iddia edilmişti.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER