banner392

Güven Övün, Pamukova’yı hizmet şantiyesine döndüreceğiz. dedi

Pamukova da geçtiğimiz günler başlayan Kapalı Pazar yeri tartışmalarından sonra Güven Övün “Önümüzdeki birkaç sene içinde Pamukova bir hizmet şantiyesine dönüştüreceğiz” dedi.

Güven Övün, Pamukova’yı hizmet şantiyesine döndüreceğiz. dedi

Pamukova artık ekmekçi Hasan’ın ekmek yaptığı, sadece Sarının ve Nevzat’ın lokantasının olduğu, Asri ile Kambur’un et sattığı, Eczacı Nazif’in ilaç, Zihni’nin tatlı yaptığı Pamukova değil. Yeni tuhafiyecilerin, kasapların, eczanelerin, lokantaların açılmasını engelleyemeyiz. Dedi.

GÜVEN ÖVÜN TÜM PROJELERİ ANLATTI.

İşte Güven başkanın sosyal paylaşım sitesiden duyurduğu projeler şunlar.

Sevgili Pamukovalı hemşerilerim,

Toplamda 20297 metrekarelik Bu TCDD arazisi bizzat n. Sn. Cumhurbaşkanımızın imzasıyla Pamukova Belediyesine tahsis edilmiştir. Bu araziye hastane altındaki 2000 metrekarelik bölüm de dâhildir ve buraya Göredenler spor kompleksi yapılacaktır.

Yıllık kirası 15823 ₺ dir ve 10 yıllığına kiralanmıştır. Belediye meclisinde şehir planlarına pazar alanı olarak işlendikten sonra demiryolları bile başka amaçla kullanamayacaktır. Zaten onlar da bu alana ihtiyaçları olmadığını söylemiş ve yükleme rampası olacak kısmı ayırın geri kalan bölüme istediğinizi yapın demişlerdir.

Biz istesekte istemesekte Pamukova gelişiyor, nüfusu ve araç sayısı artıyor. Trafiği içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Pamukova artık ekmekçi Hasan’ın ekmek yaptığı, sadece Sarının ve Nevzat’ın lokantasının olduğu, Asri ile Kambur’un et sattığı, Eczacı Nazif’in ilaç, Zihni’nin tatlı yaptığı Pamukova değil. Yeni tuhafiyecilerin, kasapların, eczanelerin, lokantaların açılmasını engelleyemeyiz.

Bu güzel ilçenin çarşısını genişletmemiz, trafiğini rahatlatmamız gerekiyor.

Önümüzdeki birkaç sene içinde Pamukova bir hizmet şantiyesine dönüşecektir.

Kapalı spor salonunun bütçesi ayarlanmış, cep otogarı, mezbahane ve kapalı pazar yerinin projeleri hazırlanmıştır. Çarşı camii ve kent meydanının arsaları imkan bulundukça satın alınmaktadır. Hastanemiz bitmek üzeredir. Artık kendi kasamıza girecek parayı değil Pamukova’nın 40 -50 yıl sonrasını düşünmemiz ve Pamukova’nın kabuğunu kırma zamanının geldiğini kabul etmemiz gerekmektedir.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER