banner392

Bayramda hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı boyunca İstanbul'da yağış beklenmediği ve hava sıcaklıklarının 23 ila 28 derece civarında seyredeceğinin tahmin edildiğini duyurdu.

Bayramda hava nasıl olacak?

Meteorolojiden yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı boyunca Ankara, İstanbul ve İzmir’de yağış beklenmediği ve tahmin edilen hava sıcaklıklarının 25 ila 31 derece arasında değişeceği belirtildi.

Açıklamada, “Ankara’da hava sıcaklığının 25-31 C derece civarında olacağı tahmin ediliyor. İstanbul’da hava sıcaklığının 23-28 C derece civarında olacağı tahmin ediliyor. İzmir’de hava sıcaklığının 26-30 C derece civarında olacağı tahmin ediliyor” ifadelerine yer verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamasında şöyle denildi:

Hava sıcaklıklarının yurdun batı kesimlerinde mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenirken kuzey, iç ve doğu bölgelerde ise mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

GÜN GÜN BAYRAMDA HAVA DURUMU

Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

Arefe günü Çarşamba: Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor

Bayramın 1. Günü Perşembe: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, Van ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bayramın 2. Günü Cuma: Marmara, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun doğusu parçalı bulutlu, Edirne, Kırklareli, Van ve Hakkari çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Bayramın 3. Günü Cumartesi: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER