banner392

Kısmi Yetmedi, Tam Kapanmaya geçiyoruz

Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan yeni önlemleri açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "29 Nisan 2021 perşembe akşamı 19:00'dan başlayıp, 17 Mayıs pazartesi 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kısmi Yetmedi, Tam Kapanmaya geçiyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

ABD Başkanı Joe Biden'ın 'soykırım' ifadelerine ilişkin ilk kez açıklama yapan Erdoğan, "Biden, 24 Nisanda yayımladığı mesajda coğrafyamızda 1 asırdan daha uzun süre önce yaşanmış acı olaylarla ilgili mesnetsiz, haksız ve hakikatlere aykırı ifadeler kullanmıştır. Hiç bir tarihi ve hukuki temeli bu hikayeler milletimizin her ferdi gibi bizi de üzmüştür" ifadelerini kullandı.

"Avrupa'nın açılma sürecine girdiği bir dönemde, bizim geride kalmamak için vaka sayılarımızı süratle 5 binin altına indirmeliyiz" diyen Erdoğan, 29 Nisan 2021 perşembe akşamı 19:00'dan başlayıp, 17 Mayıs pazartesi sabah 05.00'e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya geçileceğini duyurdu.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şöyle denildi:

"Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda salgın tedbirleri kapsamında alınan kararlar doğrultusunda; resmi ve özel, örgün ve yaygın tüm eğitim öğretim kurumlarında 17 Mayıs 2021 tarihine kadar yüz yüze eğitime ara verilmiş olup uzaktan eğitime geçilmiştir. Uygulama, 29 Nisan 2021 Perşembe saat 17.00'dan itibaren başlayacaktır. Okullarda 3 Mayıs 2021 sonrasında yapılması planlanan dönem sınavları, 17 Mayıs 2021 tarihi sonrasına ertelenmiştir."

Mehmet

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER